Jednostavna i bezbolna epilacija

Manjak vremena može predstavljati prepreku uklanjanju dlaka, što vodi do nepromišljenih i bolnih rešenja, posebno u letnjem periodu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.07.2019.

11:15

Jednostavna i bezbolna epilacija
Foto: Promo

Međutim, kako bi taj proces učinili što bržim i jednostavnijim, Panasonic u svojoj ponudi predstavlja novi fantastični epilator ES-EL8A, koji korisnicama donose mogućnost ultra-brze epilacije zahvaljujući novom, bržem i snažnijem načinu rada, 60 pinceta i širokih dvostrukih diskova koji garantuju vrhunske rezultate. Ovaj Panasonic epilator omogućuju potpunu epilaciju u kratkom vremenu.

Ergonomski, bežični i fleksibilni dizajn

Model ES-EL8A odlikuje se elegantnim i ergonomskim dizajnom, zbog čega je jednostavan za korišćenje i držanje u ruci. U kombinaciji s fleksibilnom glavom koja se rotira za 90 stepeni omogućuju jednostavan pristup nepristupačnim područjima. Uređaj nema kabal i ima funkciju brzog punjenja, pa se ne morate brinuti oko toga da će vam se ruke ili noge zapetljati u kablove.

Precizni rezultati sa 60 pinceta i LED osvetljenjem

S 30 posto širom* glavom, dvostrukim diskovima i 60 pinceta, ovaj je model izrađen s ciljem snažne i precizne epilacije. Takođe, za epilaciju je potrebno manje vremena, a i izgledi za "promašaje" su smanjenji jer svakim potezom uređaji uklanjaju više dlaka. Ugrađeno LED svetlo takođe doprinosi preciznosti, jer otkriva neobrijane delove, čak i one na zadnjem delu tela ili one koji su zaklonjeni senkom.

Uštedite na vremenu: veće brzine i otpornost na vodu

Model ima dve tradicionalne brzine: normalnu odnosno meku, ali i sasvim novi snažniji način rada koji je idealno rešenje za korisnike koji su u žurbi. Uređaji brže pokreću 60 pinceta, što znači da se veća količina dlaka skida za manje vremena.

Korisnice sklone multi-taskingu mogu se čak epilirati i pod tušem pre posla ili nakon posete teretani, jer su novi Panasonicovi epilatori u potpunosti vodootporni.

Nakon što je koža navlažena i omekšana, svaku dlaku moguće je brzo i jednostavno odstraniti iz korena. Vlaga štiti kožu od isušivanja. Ono što je posebno kod ovih uređaja jeste funkcija automatskog penjenja (auto-foaming) - svaki uređaj proizvodi finu penu od malene količine gela za tuširanje koji se nanosi na glavu uređaja. Pena se širi oko dlaka i tako se postiže glatka epilacija.

Novi Panasonicov epilator dolazi sa sledećim dodacima:
Foto: Promo
Epilacijska glava za ruke/noge

Široki dvostruki diskovi s 60 pinceta glatko uklanjaju dlake za meku i glatku kožu.

"Nežna" glava

Ovaj nastavak omogućuje vam glatko odstranjivanje dlaka bez čupanja kože.

Glava za tuširanje s pop-up trimerom

Uz oštre noževe od nerđajućeg čelika, ovaj nastavak omogućuje vam brzo brijanje većih područja kao što su noge i pazusi. Oštrica "iskače" iz glave i brzo dugačke dlake čini kratkima.

Bikini češalj

Ovaj se nastavak stavlja na glavu uređaja. Koristite ga pre epilacije dugačkih dlaka ili kada želite prorediti grupu dlaka.

Epilacijska glava za pazuhe/bikini-zonu

Dva diska se rotiraju u suprotnim smerovima pa ne morate izvoditi pokret "napred-nazad". To je praktično, na primer, kod pazuha, gde dlake ne rastu ravnomerno.

Glava za njegu stopala

Mikrokeramička površina omogućuje vam brzo uklanjanje tvrde kože s vaših peta ili stopala. Krivina glave sa zakrivljenim rolerom dizajnirana je s ciljem jednostavne upotrebe nastavka na kojem god mestu želite, čak i na onima uže površine.

Više informacija na: www.panasonic.com/rs i www.gigatron.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: