Aktuelno 5

22.05.2024.

19:57

Lavina reakcija zbog novog portreta princeze Kejt FOTO

Nakon što je kralj Čarls objavio novi portret, na naslovnici magazina Tatler osvanuo je i portret Kejt Midlton kako bi "odali počast njenoj hrabrosti", dva meseca otkako je princeza od Velsa objavila da ima rak.

Izvor: Index.hr

Lavina reakcija zbog novog portreta princeze Kejt FOTO
EPA-EFE/ANDREW MATTHEWS / POOL

Podeli:

Portret je naslikala britansko-zambijska slikarka Hana Uzor koja je koristila razne fotografije princeze za inspiraciju.

Magazin je, osim portreta princeze, objavio i portrete pokojne kraljice Elizabete II i kralja Čarlsa. Ipak, obožavatelje kraljevske porodice nije oduševio portret omiljene princeze. "Ovo kao da je dete nacrtalo", "Kad je ona postala Azijatkinja?", "Kakav užasan portret onako prelepe žene", "Je li ovo šala?", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Inače, i nakon što je Čarls otkrio svoj portret, brzo su krenule šale po društvenim mrežama. Neki ga upoređuju s Hanom Solom, likom iz Ratova zvezda, ali i s Vigom the Carpathianom iz Isterača duhova.

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: