Korona apsurd na Tiktoku – "Šta uraditi da sprečimo kovid? Pa ništa, a Makron nije toliko ljut"

Ono čega tokom pandemije nije manjkalo jesu šaljivi video-zapisi na društvenim mrežama, i kada je bio lokdaun i nakon njega služili su da unesu vedrinu u sve loše što se događalo oko nas. Jedan od šaljivih video-klipova koji spada u kategodiju "smešno, ali nije smešno" postao je viralan.

Izvor: B92
Podeli
Foto:EPA/ JOHN THYS / POOL
Foto:EPA/ JOHN THYS / POOL

Tiktoker po imenu Džonston Gregori objavio je video-klip na toj društvenoj mreži, u kojem je dao šaljivi pregled ekspresije na kovid pandemiju iz perspektive Centra za kontolu i prevenciju bolesti (CDC), od 2020. godine pa sve do 2022. u kojoj se trenutno i nalazimo.

Video-klip "kovid ponašanja" od 2020. do 2022. postao je viralan nakon samo 6 dana od objavljivanja, manje-više je stigao do svih, jer ga je lajkovalo ukupno četiri i po miliona ljudi, trend rasta se naravno nastavlja, ali ova nova realnost je na Tiktoku počela da zvuči baš onako kako se većina oseća.

U video-klipu se vodi zamišljeni razgovor između članova CDC-a.

"Šta možemo da uradimo kako bismo zaustavili širenje koronavirusa?" – glasilo je prvo pitanje u video-klipu.

Nakon toga je naveo tri godine i različite izjave iz njih, te je za 2020. rekao: "Mi preporučujemo da svi idu u totalni karantin".

Dok je za 2021. rekao da je neophodno da svi budu vakcinisani i nose masku, a za 2022. navodi: "Tu zaista ne može ništa da se uradi, a Makron i nije toliko ljut".

Ostatak video-klipa su postavljena pitanja poput:

"Šta uraditi ako ste bili u kontaktu sa kovid pozitivnom osobom?"

"Šta ti treba da uradiš, ako si testiran pozitivno na kovid 19?"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 64 idi na stranu