Italijan Đanluka Vaki na Beogradskom sajmu: "Hteli smo što pre da se vakcinišemo" VIDEO/FOTO

Italijanski biznismen Đanluka Vaki jutros je u Beograd došao vidno raspoložen u društvu supruge, a povodom vakcinacije koju je uspešno završio.

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 02.06.2021.

10:50

Italijan Đanluka Vaki na Beogradskom sajmu:
Foto: B92.net

Naime, ovaj Italijan je 12. maja u Beogradu primio prvu dozu vakcine, a na Beogradskom sajmu u Hali 3 dobio je drugu dozu Fajzer vakcine.

"Ja volim Beograd, a imam i srpskih korena od strane mog dede tako da mi je Srbija veoma bliska", izjavio je Đanluka koji je novinarima rekao je da se ubrzo vraća za Bolonju jer ima poslovni sastanak.

Na aerodormu ga je dočekao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.
Foto: B92.net
Na pitanje novinara zašto su se on i njegova izabranica odlučili za Fajzerovu vakcinu, Vaki kaže da veruje da su sve vakcine bezbedne i efikasne, ali da se za Fajzer odlučio kako ne bi dugo čekao na drugu dozu.

"Hteli smo što pre da se vakcinišemo, jer moja majka, čije je zdravlje posle dva raka narušeno, živi sa nama, takođe, ćerka nam je skoro imala operaciju", objašnjava italijanski influenser.

Nakon revakcine je rekao da se dobro oseća i kaže da će se opet vratiti u Beograd jer mu je ovde jako lepo i da ima korene iz Srbije sa očeve strane.

Dodaje da im je Beograd bio prvi izbor za vakcinaciju jer u Italiji nije postojala mogucnost da se vakciniše onda kada je želeo.

"Beograd smo izabrali jer je blizu i jer sam znao da ću se osetiti kao kod kuće pa nam je to bio prvi izbor", poručuje Đanluka.

Prošli put je tokom boravka u našoj zemlji probao nešto od domaćih specijaliteta, ali, kako je podelio sa novinarima, sada ne jede mnogo hrane čak ni kada posećuje neka mesta jer je na dijeti.

"Nije nisam probao Srpsku rakiju, jer jedini alkohol koji volim da pijem je votka", rekao je.
Foto: B92.net
Nedavno je dobio ćerkicu, te nije propustio da je spomene i kaže da je dobro, čak je pokazao i cuclu.
Foto: B92.net
Inače, Đanluka govori tri jezika - španski, italijanski i engleski.
Foto: B92.net
On je apelovao na sve da se odazovu pozivu na imunizaciju jer je to jedini put ka povratku u normalan život.

Vesić je najavio ponovni dolazak italijanskog milionera u Beograd i to kako bi održao koncert na Kalemegdanu, a Ðanluka Vaki, koji je i Ð već je 2018. godine upravo u prestonici puštao muziku.

"Mi smo se dogovorili da čim epidemiološke mere to budu dozvolile, organizujemo veći koncert na kome će on biti di džej. Koncert će biti potpuno besplatan za Beograđane, i tim putem želimo da im se zahvalimo što su najbolji u Srbiji, što su hrabri i što su se vakcinisali pa se polako vraćamo normalnom životu", zaključio je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: