Posle sedam godina 'Đavo' otvara dušu – Nemanja Vidić eksluzivno za B92

Izvor: Nemanja Ðorðeviæ

Sreda, 27.09.2017.

08:33

Posle sedam godina 'Đavo' otvara dušu – Nemanja Vidić eksluzivno za B92
Posle više od sedam godina – koliko nije govorio za srpske medije – u ekskluzivnom intervjuu za B92.net Nemanja Vidić pričao je o stvarima koje su mu obeležile veoma bogatu karijeru.

Tek drugi kapiten stranac u istoriji slavnog Mančester Junajteda proveo je popodne na Adi Ciganliji u razgovoru sa našim Nemanjom Đorđevićem.

Dvojica Nemanja dotakla su se aktuelnih fudbalskih tema, ali i stvari koje su obeležile život jednog od najboljih igrača koje je naša zemlja ikada imala, kao i razlog zbog kog stameni Užičanin od jeseni 2011. godine nije govorio za domaće medije.

Razgovaralo se i o vremenu provedenom u Crvenoj zvezdi, putu do kapitenske trake među 'Crvenim đavolima', odnosu sa serom Aleksom Fergusonom, Kristijanom Ronaldom, duelima sa Lionelom Mesijem, o tome što mu je rekla majka…

Ali, i o famoznom jedanaestercu u dresu nacionalnog tima naše zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: