Pogledajte kako izgleda garaža u kojoj je nastao Google VIDEO

Google kompanija je juče proslavila svoj 20. rođendan, zbog čega je rešila da otkrije kako je zapravo izgledao njihov početak.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 28.09.2018.

14:48

Pogledajte kako izgleda garaža u kojoj je nastao Google VIDEO
Foto: Google

Poznato je da su Google osnovali tadašnji studenti Univerziteta Stanford - Lari Pejdž i Sergej Brin, kao malu privatnu kompaniju, a “svoje prve korake” napravili su u maloj garaži.

Želeći da svoje obožavtelje vrate u prošlost i prikažu kako je zapravo sve izgledalo pre dve decenije oni su rekreirali garažu.

Zahvaljujući Google Street View-u možemo da vidimo prilaz garaži, ali i unutrašnji deo, poput tajne sobe u kojoj se nalaze brojne uspomene.

Stari računari sa originalnim logom Google-a, ploča na kojoj piše "Svetsko sedište Google-a", kao i pregršt stvari koje se obično odlažu u garažu, ispunili su prostor nekadašnje kompanije.

U nastavku možete pogledati kako izgleda ovaj prostor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: