Nova verzija legendarnog telefona Nokia 3310 uskoro u Evropi

Sledeće sedmice će se na evropskom tržištu u prodaji naći Nokia 3310 (2017).

Tehnopolis

Izvor: Klix.ba

Nedelja, 23.04.2017.

12:59

Nova verzija legendarnog telefona Nokia 3310 uskoro u Evropi
Foto: Gettyimages

Reč je o novoj verziji slavnog modela koji mnogi korisnici smatraju najpouzdanijim mobilnim telefonom u istoriji. Reč je o mobilnom telefonu koji je predstavljen na ovogodišnjem kongresu u Barseloni MWC kada je rečeno da će ovaj mobilni telefon biti 10 puta brži, imati popularnu igru Snake i prepoznatljivi ton zvona.

Iako ni u februaru ove godine nije rečeno koliko će koštati, ranije je objavljeno da bi cena mogla da se kreće oko 50 evra, ali mediji spekulišu da će u Švedskoj u ponudi biti 3G verzija od 93 evra.

Nokia 3310 (2017) ima dugotrajniju bateriju i aplikacije koje su u skladu s modernim vremenom, displej u boji, a igra Snake biće dostupna i putem Facebook Messenger-a za sve korisnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

7 h

Podeli: