Aktuelno 5

01.05.2024.

13:15

Zvezda čuvene serije otkrila: "Zaljubljena sam u ženu"

Glumica Sofija Buš, najpoznatija po ulozi Bruk Dejvis u seriji "One Tree Hill", konačno je sretno zaljubljena.

Izvor: Index.hr

Zvezda čuvene serije otkrila: "Zaljubljena sam u ženu"
Profimedia

Podeli:

Pre gotovo 20 godina bila je kratko u braku s kolegom iz serije "Chadom Michaelom Murrayom", a prošle godine je objavila da se razvela od Granta Hjudžsa nakon samo 13 meseci braka.

"Sećam se trenutka kada mi je suprug čestitao godišnjicu braka na Instagramu. Kada sam videla tu objavu, potpuno sam pobledela. Prijatelji i fanovi tada su mi neprestano pisali da izgledam sretno, a ja nisam osećala ništa."

"Ceo dan sam imala osećaj da svi čekaju moju objavu punu ljubavi i zahvalnosti. Sela sam, odabrala sliku, napisala lepu priču o ljubavi i sreći i stišala unutrašnji glas koji mi je govorio suprotno. Objavila sam fotografiju, otišla u kupatilo i povratila", rekla je glumica za Glamour magazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Nakon razvoda otišla je na terapiju sa grupom žena gde su delile svoja iskustva iz brakova. Među njima se pojavila Ešlin Haris, bivša američka fudbalerka, koja je takođe bila u procesu razvoda. Iako nije očekivala da će ljubav pronaći tako spontano, Buš kaže da joj je Haris promenila život.

"Uz nju sam naučila ne samo preživeti već i napredovati", kaže glumica. Ne voli to što oseća potrebu da se identifikuje kao pripadnica LGBTQ zajednice, ali je svesna da mora da koristi svoj glas u tu svrhu.

Profimedia

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: