Video ruskog blogera otkrio detalje novog Google Pixela 3 XL

Novi model pametnog telefona kompanije Google na tržište će stići u oktobru. U javnost su, međutim, već stigle njegove specifikacije.

Izvor: Business Insider, PhoneArena
Podeli
Foto: Telegram / Канал Лучкова
Foto: Telegram / Канал Лучкова

Informacije koje su se pojavile na internetu potiču iz video-snimka koji je na Telegram postavio ruski tech bloger. One ukazuju na to da Pixel 3 XL da ima gotovo identičan dizajn kao njegov prethodnik Pixel 2 XL.

Kako prenosi Business Insider, novi Pixel 3 XL će imati Qualcomm Snapdragon 845 procesor, 4GB RAM memorije i ekran rezolucije 2.960 x 1.440p. Uređaj će koristiti najnoviji operativni sistem Android 9.0 Pie.

Predviđa se da će Pixel 3 XL imati kameru koja će biti među najboljima u odnosu na ostale pametne telefone.

Google ove informacije još nije zvanično potvrdio. Ta kompanija je predstavljanje novog modela najavila za 4. oktobar.

Vesti

Samsung sprema jeftiniji Galaxy?

Ukoliko je tačna Bluetooth sertifikacija, koja se pojavila ovih dana, Samsung se izgleda sprema da predstavi novi Galaxy A4, telefon koji bi mogao da se smesti između Galaxy A8 / A8+ i Galaxy A6 / A6+ linija koje su se pojavila ranije ove godine.

Vesti petak 17.08. 08:55 Komentara: 14

Bez popularne opcije na novom Androidu

Ako ste do sada praktikovali da snimate neke od telefonskih poziva na svom telefonu trebalo bi da znate da dolaskom Android Pie sistema (ako vaš telefon podržava nadogradnju) tu opciju više nećete moći da koristite.

Vesti četvrtak 16.08. 21:21 Komentara: 41

Da li ste spremni za Četvrtu industrijsku revoluciju?

Svet se trenutno nalazi na početku Četvrte industrijske revolucije, odnosno Industrije 4.0. Ona se prilično razlikuje od tri industrijske revolucije koje su joj prethodile – upotrebe parne mašine, električne struje, pojave fabrika i kompjuterizacije – zato što ima potencijal da poremeti našu percepciju o tome šta znači biti ljudsko biće.

Vesti četvrtak 16.08. 09:55 Komentara: 31
strana 1 od 33 idi na stranu