Ako SE 2 bude imao ovo, Apple će morati mnogo toga da objasni

Prvi iPhone SE lansiran je u martu 2016. godine sa svim karakteristikama iPhone-a 6s i izgledom iPhone-a 5S.

Izvor: B92
Podeli
foto: youtube/screenshot
foto: youtube/screenshot

Prošlo je dve godine, a šuška se da se Apple priprema da predstavi iPhone SE2 koji će imati staklenu pozadinu. Iako dizajn i dalje podseća na iPhone 4, pozadina je staklena, a metalni obruč i dalje je tu.

Ako je verovati snimcima koji su procurili, novi SE2 imaće i ulaz za slušalice što nije slučaj sa novim modelima iPhone 8 i X.

Postavlja se pitanje – ako Apple ostavi ulaz za slušalice kako će opravdati svoju kontradiktronost onima koji već koriste telefon bez ulaza za slušalice? Ako pak, uklone ulaz za sluške onda će telefon morati da bude veći, vodootporan i sa jačom baterijom.

Šta će od toga biti, ostaje da vidimo u narednim danima...

Vesti

Nintendo Labo se prodaje ispod očekivanog

Kada je u januaru ove godine Nintendo predstavio Nintendo Labo, mnogi su se zapitali da nije 1. april stigao dosta ranije, i utisak je bio negde između “Nintendo je genije” i “Nintendo je zapravo počeo da uvaljuje ljudima karton”.

Vesti ponedeljak 30.04. 21:11 Komentara: 8

Koliko često treba čistiti tastaturu?

Australijski naulnici u nedavnoj studiji otkrili su da daska na wc šolji ima pedesetak bakterija na dva kvadratna centimetra, što zapravo i nije mnogo. Na tipičnoj tastaturi, posebno onoj koju deli više ljudi, situacija je, po istoj studiji, čak 400 puta gora.

Vesti subota 28.04. 08:35 Komentara: 13
strana 1 od 57 idi na stranu