YotaPhone 3 stiže kasnije ove godine

Smartfon YotaPhone 3 nedavno je predstavljen na jednoj tehnološkoj konferenciji u severnoj Kini, prenosi The Verge.

Podeli
Foto: YotaPhone 2 / Android Authority / Youtube screenshot
Foto: YotaPhone 2 / Android Authority / Youtube screenshot

Naslednik mobilnog telefona YotaPhone 2 imaće, kao i njegov prethodnik, E Ink displej na svojoj poleđini, po čemu je ova serija i postala poznata.

YotaPhone 3 dolazi sa AMOLED ekranom na prednjoj strani, i biće dostupan u dve verzije – od 64GB i 128GB prostora za skladištenje podataka, koji će koštati 350 i 450 dolara i od ove jeseni biti dostupni u Rusiji i Kini.

Kompanija Yota Devices osim toga nije otkrila mnogo detalja o svom novom uređaju, a više informacija se očekuje krajem leta.

Da li će YotaPhone 3 postati dostupan i u SAD ili drugim krajevima sveta, ostaje da se vidi.

Vesti

Cena kamere sa 400 megapiksela je neverovatna

Švedska kompanija Hasselblad, koja proizvodi digitalne kamere srednjeg formata, lansira svoj potpuno novi hit koji može snimiti fotografije do 400 megapiksela. Kao i tehnologija koja se nalazi unutra, i cena je prilično izvanredna.

Vesti petak 19.01. 14:13 Komentara: 8

Nintendo predstavio novi… karton?

Japanska kompanija Nintendo je uvek bila poznata po donošenju veoma zanimljivih (da ne kažemo uvrnutih) načina za zabavu, i u tom maniru je sada predstavila sasvim novo interaktivno iskustvo, u vidu Nintendo Labo, igrački koje korisnicima dozvoljavaju da otkriju potpuno nove načine za igranje se prenosivom Switch konzolom.

Vesti četvrtak 18.01. 20:35 Komentara: 13
strana 1 od 1712 idi na stranu