Novi četvoroinčni Apple telefon nosiće naziv iPhone SE?

Očekuje se da će Apple tokom narednog meseca lansirati svoj novi, 4-inčni iPhone. Telefon, koji je do sada nazivan iPhone 5se, suštinski će biti klon iPhone 5s modela, samo sa modernijim i bržim hardverom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.02.2016.

08:38

Novi četvoroinčni Apple telefon nosiće naziv iPhone SE?

Nove informacije, koje se tiču ovog telefona, sugerišu da će Apple izbaciti oznaku "5" iz naziva telefona, te da će se fokusirati na oznaku "special edition". Ovo znači da bi 4-inčni telefon mogao nositi naziv iPhone SE. Ukoliko se ovo obistini, iPhone SE će biti prvi Apple telefon, od originalnog iPhone modela, koji neće imati broj u nazivu.

Očekuje se da će novi Apple iPhone SE zameniti postojeći 5s model u Apple liniji, a pretpostavka je i da će imati sličnu cenu. Telefon će najverovatnije pokretati Apple A9 čipset, uz M9 koprocesor, a imaće i 8MP kameru na poleđini, NFC za Apple Pay, Live Photo mogućnosti, kompanijin najnoviji Wi-Fi, Bluetooth i celularni hardver.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: