Stigle su Facebook reakcije!

Facebookove reakcije, dodatni načini reagovanja na sadržaj na ovoj društvenoj mreži osim palca gore, upravo su postale dostupne svim korisnicima.

Izvor: Netokracija.com
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Uvođenje Like dugmeta podiglo je svojevremeno veliku prašinu - ubrzo su se javila nagađanja u vezi sa time da li će uskoro biti uvedeno i dugo očekivano Dislike, ali Facebook se nije dao.

Umesto toga, uveo je pet različitih načina reagovanja – Love, Haha, Wow, Sad i Angry, jer, iako je Like dobio razna druga značenja osim “sviđa mi se”, mnogima nije bilo primereno da se njime označi da vam se sviđa neka negativna ili tužna vest.

Reakcije bi već trebalo da su dostupne korisnicima u Srbiji, barem na web verziji društvene mreže – samo pređite mišem preko sad već starog i dosadnog dugmeta Like i pojaviće se nove opcije. Takođe, ispod sadržaja će moći da se vidi ko je od Facebook korisnika na koji način reagovao.

Reakcije su animirane, poput malih GIF-ova, kako bi se emocija još više naglasila, a ostavlja se i mogućnost uključivanja zvukova u budućnosti.

Ispod svakog sadržaja će se prikazivati tri najčešće korišćene reakcije i reakcije koje su postavili vaši prijatelji (poređani po algoritmu ove društvene mreže).

Vesti

Stiže Call Of Duty: Ghosts 2

Baš kao i Battlefield, Activision Call of Duty franšiza doživljava novo izdanje svake godine pa ćemo i krajem 2016. godine videti novi naslov u serijalu. Međutim, još uvek nije poznato šta možemo da očekujemo od Call of Duty naslova za 2016. godinu?

Vesti ponedeljak 29.02. 19:23 Komentara: 8

Remedy podneo zahtev za Alan Wake's Return trejdmark

Poslednja informacija koju smo imali u vezi sa nastavkom Alan Wake franšize, jeste da ona nije u opticaju. Remedy je pokušao, kreirao je prototip igre, predložio je izdavačima, ali niko nije bio zainteresovan. Međutim, izgleda da se stvari menjaju na ovom polju, jer je primećeno da je Remedy podneo zahtev za Alan Wake's Return trejdmark.

Vesti nedelja 28.02. 22:39 Komentara: 2
strana 1 od 85 idi na stranu