Uskoro stiže Apple Music

Apple će uskoro predstaviti novi muzički streaming servis, koji će se takmičiti sa Spotify, Pandora, Rdio i drugim sličnim servisima. Servis će biti dostupan uz iTunes Radio i najverovatnije će integrisati delove Beats Music-a. Sada znamo i da će se servis zvati Apple Music.

Izvor: benchmark.rs
Podeli

Ovaj naziv je otkrio "The Financial Times", koji ističe i da će Apple Music nuditi personalizovane karakteristike koje je imao Beats Music. Apple Music će od korisnika tražiti informacije o njihovim preferencijama, što će koristiti za kreiranje korisničkog iskustva. Takođe servis će imati ugrađene radio stanice.

Očekuje se da će Apple Music koštati 10 dolara mesečno, a više informacija o servisu se očekuje naredne nedelje.

izvor: benchmark.rs

Vesti

Mojang objavio da gasi igru Scrolls

Strateška kartaška igra Scrolls, koju potpisuje Mojang, dobro poznat tvorac još poznatije igre Minecraft, odlučio da je da ugasi Scrolls. Pomalo neobična odluka imajući u vidu da je tek lansiran “Echoes” dodatak, kao i da za igru postoji veliki broj aktivnih servera i igrača.

Vesti utorak 30.06. 19:53 Komentara: 1

Ipak ništa od “Death Star” mape za Battlefront

Verovatno ne postoji fan Star Warsa koji se nije zapitao da li će jedna od mapa biti veoma, veoma dobro poznata scena iz Star Wars serijala koja se odigrava na Zvezdi Smrti. Nažalost po sve fanove, Electronic Arts je objavio da Death Star mape neće biti u finalnoj verziji igre, ali da će uskoro objaviti koje će sve druge mape postojati.

Vesti utorak 30.06. 17:37 Komentara: 6

Xiaomi ne žuri da napravi prodor u SAD

Čini se da će ipak proći još neko vreme pre nego što kineska kompanija Xiaomi otpočne sa prodajom i ozbiljnijim marketingom u SAD. Hugo Bara, nekada rukovodilac Google-a a potpredsednik kompanije Xiaomi je možda i razočarao mnoge svojom jučerašnjom izjavom po ovom pitanju.

Vesti utorak 30.06. 08:41 Komentara: 16
strana 1 od 75 idi na stranu