Huawei nova 9 SE – idealan za mlade koji se bave vlogovanjem i žele vrhunske performanse

Svi žele telefon koji, pored toga što izgleda u trendu i skladan je, stiže i sa inovativnim funkcijama i odličnim performansama. Bilo da je u pitanju kamera visoke rezolucije, brzo punjenje, predivan dizajn ili funkcije koje svakodnevno korišćenje telefona čine olakšanim, Huawei nova 9 SE sadrži sve ove elemente i to po pristupačnoj ceni.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 21.04.2022.

12:05

Huawei nova 9 SE – idealan za mlade koji se bave vlogovanjem i žele vrhunske performanse
Foto: Huawei

Huawei nova 9 SE je skrojen po meri mladih i onih koji uživaju u čarima modernih tehnologija, preko kreiranja najboljih fotografija ili video klipova za svoje društvene mreže, ili za ljubitelje vlogovanja kojima je potreban pouzdan telefon.

Za one, koji su u potrazi za telefonom koji ima atraktivan dizajn, Huawei nova 9 SE je idealan izbor. Prostrani FullView Display od 6,78 inča nudi P3 spektar boja, što će omogućiti očaravajuće iskustvo pregleda sadržaja, sa fluidnim prikazom fotografija i videa, živopisnim bojama i neverovatnim prikazom detalja.

Pored toga, nova 9 SE je tanak svega 7,94 milimetara, dok okviri oko ekrana imaju debljinu od samo 1.05 milimetara. Nova Crystal Blue nijansa boje je kreirana od 3D stakla, nudeći efekat koji se preliva. Dostupne su još i Midnight Black i Pearl White boje. Na poleđini, Star Orbit Ring doživeo je evoluciju i akcentuje rafinirani stil i podiže izgled telefona na još viši nivo.
Foto: Huawei
Huawei nova 9 SE nudi 108MP AI Quad sistem kamera, koji čine 108MP glavni senzor, 8MP ultraširoka kamera, 2MP Bokeh i 2MP makro senzor. Ova kombinacija će svima omogućiti da do maksimuma iskoriste svoju kreativnost. Očekuju vas precizni detalji i kristalna jasnoća, bez obzira na to da li kamere koristite za snimanje videa, fotografisanje omiljenih pejzaža ili portreta, arhitekture i drugog sadržaja.

Ultraširokougaona kamera, sa vidnim poljem od 112 stepeni, omogućava snimanje svega u jednom kadru. S druge strane, makro objektiv beleži svaki vidljivi detalj, njegova dubinska kamera koristi efekat velikog otvora blende kako bi fotografiju učinila slojevitijom.

Ljubitelji vlogovanja će posebno uživati u mogućnostima koje Huawei nova 9 SE nudi. Tu je kontiunirano snimanje kamerama na poleđini i s prednje strane, što omogućava prebacivanje između prednje i zadnje kamere i snimanje videa iz različitih perspektiva. Pomenuta funkcija automatski spaja dva klipa kako bi se kreirao jedan video.

Telefon nudi i "dual-view video" opciju. Sa ovom karakteristikom, možete snimati sebe 16MP prednjom kamerom, dok kamerom na poleđini snimate ono što se dešava pred vama.

Nova 9 SE nudi i mogućnost pretrage fotografija i videa, a ovo je olakšano implementiranjem više od 280 tagova kojima upravlja veštačka inteligencija (AI). Sav video materijal se jednostavno uređuje pomoću Petal Clip aplikacije. Servis nudi širok spektar kalupa za obradu, sklapanje priča, različite video teme, vaš izbor muzike (kroz Huawei Music). Nakon obrade, svoj video materijal možete lako podeliti na omiljenim društvenim mrežama.
Foto: Huawei
Huawei je obezbedio da svi vaši napori, na polju snimanja videa i fotografija budu podržani odličnom izdržljivošću i autonomijom kod nova 9 SE telefona. Za to je zadužena 4000mAh baterija, sa podrškom za brzo punjenje. Huawei nova 9 SE podržava 66W Huawei Supercharge, koji omogućava da se za svega 15 minuta baterija napuni do 60%, dok se do 100 procenata napuni za 38 minuta.

Da bi korisničko iskustvo bilo kompletno i kako bi se ponudile fluidne performanse, zadužen je EMUI 12. Platforma nudi lak rad u okviru korisničkog interfejsa, čak i tokom dugog vremenskog perioda. Zahvaljujući One Hop Connection, preko NFC-a, Huawei nova 9 SE može da se upari sa drugim Huawei uređajima, kao što su pametni satovi ili zvučnici, a sve to bez problema i intuitivno.

Ukoliko želite da svojim fotografijama, video zapisima i druge fajlovima pristupite sa računara, tu je distribuirani fajl sistem. Alternativno, za slanje fajlova između uređaja se može koristiti i Huawei Share.

Huawei nova 9 SE je kompletno zaokružen uređaj, kreiran i usmeren ka tome da zadovolji potrebe različitih tipova korisnika, ali pre svega mlađe populacije koja uživa u kreiranju sadržaja i njegovom deljenju na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: