ITAcademy slavi Dan programera i POKLANJA VAM DO 500 € POPUSTA

Ako niste znali, 256. dan u godini po redu je poseban – to je dan koji programeri širom sveta ponosno slave kao Dan programera.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.09.2022.

10:45

ITAcademy slavi Dan programera i POKLANJA VAM DO 500 € POPUSTA
Foto: LINK group

Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obeležava se sve do 15. septembra, što vam omogućava da uz popust do čak 500 € i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

Dan programera obeležava se 256. dana u godini jer broj 256 (dva na osmi – 28) označava ukupan broj vrednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat svim programerima.

Ako želite i vi da saznate zašto je ovaj broj veoma važan, ako želite odličnu zaradu, mogućnost da u svakom trenutku pronađete posao, da radite od kuće ili uživate u brojnim drugim pogodnostima kao i programeri – pridružite im se putem ove stranice.

Postanite programer za manje od 12 meseci

Programiranje je postalo jedno od najpopularnijih zanimanja 21. veka. Pre svega, jer je upravo zahvaljujući programerima sve na samo nekoliko klikova od nas. Njihove aplikacije kao što su Facebook, YouTube i Instagram postale su neizostavan deo naših života, njihovi programi pojednostavili su našu svakodnevicu kroz elektronsko bankarstvo i navigaciju, dok su njihove igrice postale najpopularnija zabava u savremenom svetu.

Uz to, ovo zanimanje nudi sigurnost za sve one koji krenu putem programerskog koda – sigurnost da će imati kreativan posao, veliku platu i samostalnost u radu.

Dobra vest za one koji žele da postanu programeri jeste da potrebna znanja možete usvojiti za nešto manje od godinu dana uz savremeno i intenzivno školovanje kakvo je ono na ITAcademy. U tom periodu steći ćete sve neophodne praktične veštine uz koje ćete i vi moći da zakoračite u uzbudljivi svet programiranja.
Foto: LINK group

Izaberite oblast koja vas najviše zanima, kao i to da li želite da nastavu pohađate u učionicama ili od kuće

Na ITAcademy možete izabrati neki od 13 programerskih smerova: Software Testing and QA Program, Python Development, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Software Engineering, Microsoft Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Android Mobile Development, iOS Development i Microsoft Mobile Apps Development.

Na svim ovim programima možete se opredeliti za nastavu u najsavremenijim učionicama ili za online školovanje uz razvijenu platformu za učenje na daljinu.

Predavanja u učionicama zasnovana su na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao programera. Nastava se izvodi u Beogradu, 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kom samostalno obavlja zadatke.

Ako volite da imate veću slobodu pri učenju ili ne želite da dolazite na nastavu, sva profitabilna znanja i veštine, ali i diplome, možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema. Obuka preko interneta uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je samo da imate računar i internet.

I ne samo to! Školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. Praksa i mogućnost zaposlenja u najuglednijim IT kompanijama, mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika za one koji žele da rade u inostranstvu, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština – samo su neke od brojnih pogodnosti koje vas očekuju za vreme i nakon jednogodišnjeg školovanja!

Jedina škola u regionu koju su sve najveće svetske IT kompanije izabrale za svog partnera

ITAcademy se od svih ostalih škola u regionu izdvaja kao jedina edukativna ustanova koja ima zvanična partnerstva sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama, kao što su Zend, Microsoft, Apple i mnoge druge.

Vodeće svetske IT kompanije izabrale su ITAcademy za svog zvaničnog partnera zahvaljujući najsavremenijim IT programima usklađenim sa potrebama tržišta i svetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti – „Arhitektura saznanja”.

To konkretno znači da polaznici ITAcademy imaju jedinstvenu priliku da znanja stiču koristeći najsavremeniju opremu, najnovije softvere, a sertifikate dobijaju direktno iz svetskih IT centara.

Znanja i zvanja koja steknete na nekom od programa ITAcademy u Srbiji imaju istu težinu kao da ste ih stekli u jakim centrima u Evropi ili u SAD. Na taj način svoje usluge možete da ponudite jednako poslodavcima u Srbiji ili širom sveta i tako ostvarite svetsku zaradu.

Uštedite do 500 € za prijavu do 15. septembra – broj slobodnih mesta je ograničen

Akcija povodom Dana programera na ITAcademy traje do 15. septembra i omogućava vam da upišete neki od smerova na odseku Programming i Mobile Department uz popust do čak 500 €.

Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i sledeće godine u ovo vreme proslavite svoj dan na odlično plaćenom radnom mestu. Postanite programer koji ne brine za svoju karijeru, jer ima znanja koja mu garantuju sigurnu budućnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: