Cooler Master ima veliku i luksuznu gejming stanicu

Onima, koji ne žele da se zadovolje stolom i ultraširokim monitorom, mogao bi više da odgovara novi uređaj – višenamenska računarska kapsula.

Tehnopolis

Izvor: B92, Engadget

Utorak, 06.12.2022.

12:12

Default images

Cooler Master se nada da će Orb X, kompanijina poluzatvorena stanica za rad i gejming, privući veliki broj korisnika.

Orb X vas neće u potpunosti izolovati od okruženja, ali će svojom imerzijom dovesti do toga da gotovo ne obraćate pažnju na stvari i ljude oko sebe.

Ugrađeni naslon je kreiran od prave kože i ima naslon za glavu koji može da se podešava, podršku za kičmu i oslonac za noge.

Nakon što ste se udobno smestili, motorizovana kupola spušta ekran do nivoa očiju. Pomenuti ekran može da se konfiguriše u obliku jednog 34-inčnog displeja ili tri 27-inčna displeja. Multimedijalno iskustvo kompletira ugrađeni sistem okružujućeg zvuka (surround sound), za koji Cooler Master kaže da će omogućiti uživanje u realističnom zvuku bez potrebe za slušalicama.

Ostali korisni dodaci uključuju skriveni odeljak, gde je moguće smestiti PC i konzole, potom sto sa ugrađenim bežičnim punjačem i brojne USB-A i USB-C portove.

Sve je naravno akcentovano odgovarajućim RGB osvetljenjem. Cooler Master nije objavio cenu za Orb X.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

20 h

Podeli: