Sony predstavio novi PlayStation 5 FOTO/VIDEO

Sony je napokon odlučio da pokaže više od kontrolera za novi PlayStation 5.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 12.06.2020.

10:52

Default images

Nakon što su najavili neke od igara koje će se u naredne dve godine pojaviti za novu konzolu, došlo je vreme i za ono što su svi čekali, prenosi Index.

Sony je predstavio PS5, a osim standardne verzije, predstavili su i digitalnu verziju koja će, kao što i pretpostavljate, biti uređaj bez disk drivea i zvaće se PS5 Digital Edition. Zakrivljeni dizajn s belom spoljašnjom stranom oduševiće ljubitelje minimalističkog dizajna, a radi se i o velikom odmaku u odnosu na prethodne uređaje.

Što se pak digitalne konzole tiče, ona je jednostavno bila nužnost, a neki su to i najavili jer postoji velik broj onih koji već odavno ne kupuju fizičke kopije, a to će se svakako odraziti i na samu cenu digitalnim kopijama namenjenog uređaja.

To nas dovodi i do onoga najbitnijeg, a to je cena koja tokom ove najave nije otkrivena. Ipak, na Twitteru se pojavila informacija da se na Amazonu prodaje po ceni od 599.99 funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: