Star Wars: Battlefront 2 je druga besplatna igra VIDEO

Nekoliko dana nakon otkrivanja Call of Duty: WWII kao prve igre u besplatnom paketu namenjenom Playstation Plus pretplatnicima, otkriven je i drugi naslov.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 29.05.2020.

11:25

Star Wars: Battlefront 2 je druga besplatna igra VIDEO
Foto: Printskrin Youtube

Očekivalo se da će druga besplatna igra zapravo biti Insomniacov Spider-Man, ali je ipak u pitanju Star Wars: Battlefront 2. Ovaj naslov dolazi sa svim besplatnim sadržajem koji je dobijao u prethodnih dve i po godine, i pred igrače stavlja solidno iskustvo u Star Wars univerzumu, piše play.co.rs.

Battlefront 2 je imao užasan start, sa pay-to-win mikrotransakcijama, ali je to nakon žalbi igrača ispravljeno, i sada je igra koju definitivno vredi zaigrati. DICE je prestao sa aktivnom podrškom kako bi se fokusirao na naredne projekte, ali sadržaj u Battlefront 2 će vam oduzeti dovoljno vremena dok čekate nešto novo.

Star Wars: Battlefront 2 u ponudu dolazi od 2. juna, CoD: WWII je već dostupan, a još uvek imate šanse da preuzmete majsku ponudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: