Predstavljanje Diabla 4 odloženo par nedelja pred Blizzcon?

Izgleda da smo ovog vikenda trebali da imamo još specijalnih objava na Blizzconu, pogotovu onih koje bi vratile osmeh na lice Diablo fanovima koji su razoračani predstavljanjem mobilne igre Diablo Immortal.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Kotaku je sada na kraju Blizzcona došao do saznanja da je reakcija na mobilni spin-off trebala biti dosta drugačija, tačnije ublažena zvaničnom potvrdom od strane Blizzarda da se uveliko radi na 4. delu, ali je iz nekih razloga to u potpunosti izbačeno iz programa.

Izvori bliski kompaniji su naveli da je potvrda o radu na igri trebala doći krajem prezentacije uz izjavu da je dosta rano kako bi se bilo šta prikazalo, ali bi i to fanovima bilo i više nego dovoljno.

Pošto se radi o nepotvrđenim informacijama, ovo moramo uzeti sa dozom rezerve, dok sa druge strane imamo ljude iz Blizzarda koji govore da je više Diablo projekata u razvoju.

Gejming

Review: WWE 2k19

U trenutku kada pišem ovaj tekst, najveća vest vezana za WWE nažalost nije o ovoj igri, već o kontraverznim odlukama menadžmenta ovog giganta o održavanju jednog od najvećih događaja u Saudijskoj Arabiji, dok ostatak sveta prekida odnose sa tom zemljom.

Gejming četvrtak 15.11. 11:22 Komentara: 0

Review: Dakar 18

Dakar 18 nam dolazi iz malog i relativno nepoznatog studija Bigmoon Entertainment, i donosi nam nakon 15 dugih godina igru posvećenu najopasnijem i najtežem reliju na svetu.

Gejming utorak 13.11. 11:55 Komentara: 0

Review: Call Of Duty: Black Ops 4

Koliko samo ulupanih para po igraonicama i koliko psovki nakon nerealnih hedšotova sa kraja na kraj mape. I nekako, ne može da se priča o novom CoD naslovu, a da se ne krene maltene od početka. Razlog je jednostavan, Treyarch je počeo kao “druga violina” u odnosu na tada neprikosnoveni Infinity Ward studio. I nekako je to bilo traljavo na početku.

Gejming ponedeljak 12.11. 12:43 Komentara: 9
strana 1 od 15 idi na stranu