Predstavljanje Diabla 4 odloženo par nedelja pred Blizzcon?

Izgleda da smo ovog vikenda trebali da imamo još specijalnih objava na Blizzconu, pogotovu onih koje bi vratile osmeh na lice Diablo fanovima koji su razoračani predstavljanjem mobilne igre Diablo Immortal.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Kotaku je sada na kraju Blizzcona došao do saznanja da je reakcija na mobilni spin-off trebala biti dosta drugačija, tačnije ublažena zvaničnom potvrdom od strane Blizzarda da se uveliko radi na 4. delu, ali je iz nekih razloga to u potpunosti izbačeno iz programa.

Izvori bliski kompaniji su naveli da je potvrda o radu na igri trebala doći krajem prezentacije uz izjavu da je dosta rano kako bi se bilo šta prikazalo, ali bi i to fanovima bilo i više nego dovoljno.

Pošto se radi o nepotvrđenim informacijama, ovo moramo uzeti sa dozom rezerve, dok sa druge strane imamo ljude iz Blizzarda koji govore da je više Diablo projekata u razvoju.

Gejming

Nova Alien igra na pomolu?

Kako se približavamo tom 6. decembru, datumu kada će velika The Game Awards ceremonija biti održana, tako se povećava broj glasina koje upućuju na to da nas očekuje veliki broj premijernog predstavljanja igara.

Gejming utorak 27.11. 17:43 Komentara: 5

Gasi se Total War: Arena

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena. Studio Creative Assembly je odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Gejming ponedeljak 26.11. 11:33 Komentara: 1
strana 1 od 16 idi na stranu