Totenhem prati Željka Brkića

Srpski reprezentativac i golman italijanske Sijene, Željko Brkić nalazi se na meti londonskog Totenhema, prenose italijanski mediji.

Izvor: AK

Utorak, 04.10.2011.

20:04

Default images

Brkić je zvanično igrač Udinezea, ali je bez šanse na “Friuliju” prosleđen u Sijenu gde je u svojoj debitantskoj sezoni u Seriji A zabeležio nekoliko izvanrednih nastupa.

Menadžer “Spursa” Hari Rednap je poslao skauta da prati 25-godišnjeg Novosađanina koji je navodno impresioniran Brkićevom veštinom.

Transfer Brkića na “Vajt Hart Lejn” nije daleko do mogućeg s obzirom da Rednap trenutno među čuvarima mreže ima samo 30-godišnjake.

Karlo Kudućini i Uerljo Gomeš nisu zadovoljili iskusnog stručnjaka, pa je na “Lejn” stigao još stariji golman, 40-godišnji američki internacionalac Bred Fridel.

Međutim, da bi prelazak u Premijer ligu za Brkića bio zaista moguć, bivši golman Vojvodine mora da se ustali u prvi tim reprezentacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: