Filipu Šepi dijagnostifikovan tumor

Košarkašu OKK Beograda, 22-godišnjem Filipu Šepi dijagnostifikovan je tumor, otkrio je trener OKK Beograda Srđan Jerković.

Izvor: AK

Četvrtak, 29.11.2012.

09:39

Default images

"Dva sata pred utakmicu Filip Šepa mi je javio da mu je ustanovljen tumor i ja sam u takvim uslovima morao da pripremim ekipu. On ima devijaciju nosa i otišao je na pregled, trebalo je da ima operaciju, a ustanovljenu mu je ono što sam već pomenuo", rekao je uznemireni Jeković.

"Nisam doktor, ne mogu da vam objasnim detalje, jer ih ne znam. Nešto više ćemo znati sutra", rekao je trener "klonfera" koji su u sredu poražen na gostovanju od Mega Vizure 107:80.

Šepa je nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, karijeru je počeo u Zemunu, potom je igrao za Crvenu zvezdu, kragujevački Radnički i Vojvodinu, pre nego što je stigao u OKK Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: