Utorak, 09.08.2022.

11:00

Mihajlović: Bolje sam

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović vodio je ekipu prvi put nakon što mu je ponovo dijagnostifikovana leukemija.

Izvor: SN

Mihajlović: Bolje sam
Foto: Profimedia/Michele Nucci

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović vodio je ekipu prvi put nakon što mu je ponovo dijagnostifikovana leukemija, a posle trijuma nad Kozencom u Kupu Italije (1:0) poručio je da je sada bolje i da mu se stanje popravlja svakog dana.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i selektor Srbije u prethodnih nekoliko nedelja boravio je u bolnici, ali je ispunio obećanje da će predvoditi Bolonju u prvom meču u novoj sezoni.

"Dobro sam sada. Popravljam se iz dana u dan. Toliko volim ovaj posao da zaboravim na sve kad sam pored terena", izjavio je Mihajlović, a preneo Sportmedijaset.

Napadač Bolonje i reprezentacije Austrije Marko Arnautović pominje se kao novo pojačanje Mančester junajteda, pa je medije u Italiji zanimao Mihajlovićev stav na tu temu.

"Marko i ja često pričamo. Imamo poseban odnos i medjusobno poštovanje. Ne znam da li ide ili ostaje, nije na meni da o tome odlučujem. Nadam se da će ostati jer nije ga lako zameniti, ali ako ode, biću srećan zbog njega", izjavio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: