Lukaku ljut na agenta: Neću dozvoliti da iko priča u moje ime

Romelu Lukaku se distancirao od izjave svog agenta Federika Pastorela o situaciji u Čelsiju.

Izvor: Z.K.

Petak, 13.05.2022.

18:55

Lukaku ljut na agenta: Neću dozvoliti da iko priča u moje ime
Foto: Profimedia

Pastorelo je u četvrtak u intervjuu za list "La Republika" poručio da "očigledno da je postojao problem", čim je Lukaku tako često bio van tima "plavaca".

Ove sezone je po dolasku iz Intera startovao na samo 15 mečeva u Premijer ligi.

"Brojevi moraju da se razmotre, on je najbolji strelac tima u sezoni, čak i sa manje mečeva u odnosu na kolege. Sve mora pažljivo da se razmatra, sada treba obezbediti mesto u Ligi šampiona, a tu je i FA kup finale. Romelu je fokursiran na to, nismo pričali ni o čemu drugom. Glupo je spekulisati o pregovorima. Čelsi je tek definisao preuzimanje kormila kluba, ne znamo ko će biti novi upravnici, a kamoli da pretpostavimo razgovore sa Interom, Milanom ili bilo kim. Moramo da budemo strpljivi i da čekamo", rekao je Pastorelo.

Lukaku je očigledno bio ljut zbog dela izjave, pa se oglasio na društvenim mrežama.

"Nikada, ali nikad neću dozviliti da neko govori u moje ime. Držao sam jezik za zubima i fokusirao se da pomognem timu da sezonu završi na najbolji način. Ako neko pokušava da kaže nešto za mene i klub, neka to ne radi u moje ime", poručio je Lukaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: