Jokić ljut: Bili smo sebični

Nikola Jokić bio je nezadovoljan partijom ekipe posle poraza od Majami Hita.

Izvor: PT

Nedelja, 02.08.2020.

08:59

Jokić ljut: Bili smo sebični
(Photo by Kevin C. Cox/Getty Images)

Iako su bili oslabljeni neigranjem tri startera, Nagetsi su očigledno mogli da pruže jači otpor timu s Floride.

Ekipa Majka Melouna igrala je dobrom tokom prvog poluvremena, međutim u drugom je potpuno podbacila i prednost Hita išla je i do skoro 30 poena razlike.

Jokiću je to neprihvatljivo i posle meča je rekao:

"Nismo pomagali jedni drugima. Bili smo sebični, svi su mislili 'Oh, sada je moje vreme, sada je moje vreme'", rekao je Jokić, a prenose američki mediji.

Srpski košarkaš meč je završio sa 19 poena, sedam skokova i šest asistencija, a većinu koševa postigao je u prvom poluvremenu.

Sve dok budu bili bez startera Nagetsi će biti autsajderi protiv većine ekipa, ali to ne znači da se ubedljivi porazi podrazumevaju.

Denver narednu utakmicu igra protiv Oklahome u ponedeljak od 22h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: