Tošić: Moramo da "meljemo" i u "malim" utakmicama

Krilni napadač Partizana Zoran Tošić žali nakon oproštaja od Evrope zbog remija u Hagu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Petak, 13.12.2019.

09:15

Tošić: Moramo da
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Partizan je osvojio osam bodova u Grupi L Lige Evrope, jedan manje od AZ Alkmara protiv koga su crno-beli ispustili vođstvo od 2:0 u poslednjih desetak minuta.

"Tih nekoliko minuta nas je odbvojilo od, slobodno mogu da kažem, fenomenalne polusezone", rekao je Tošić nakon pobede nad Astanom.

Crno-beli su se oprostili od Evrope u velikom stilu – sa 4:1 pred "grobarima".

"Odradili smo sve što je bilo do nas. Odigrali smo dobru utakmicu od prvog minuta, bili smo svesni da je Astana van ritma, bilo su u obavezi da odigraju, a mi smo to od prog minuta iskoristili i želeli što pre da pokrenemo utakmicu u našem smeru. Posle je sve bilo lakše. Držali smo dobar ritam 90 minuta, trudili se i zasluženo pobedili, a mogli i ubedljivije".

Partizan je po ko zna koji put ove sezone pokazao da ima kvalitet ali da je problem motivacija u "manjim" utakmicama.

"Kada analiziramo velike utakmice koje smo igrali, mislim da su one izvukle najbolje od nas i to treba nekako da prebacimo na one "na papiru" manje utakmice. Da i njih uvek shvatamo ozbiljno i da "meljemo" od prvog minuta. To je ono što treba da radimo od proleća i biće to dobro".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: