Trampa Barselone i Valensije, Neto za Silesena

Barselona je na pomolu da reši pitanje golmana Jaspera Silesena koji je nedavno zatražio da napusti klub.

Izvor: B92

Subota, 22.06.2019.

12:39

Trampa Barselone i Valensije, Neto za Silesena
Photo by David Ramos/Getty Images

Holanđanin je protekle sezone imao malu minutažu, bio je uglavnom rezerva Marku-Andreu ter Štegenu i otuda mu je bila želja da posle tri godine zaigra u nekom drugom klubu.

Silesen je kontaktirao Valensiju, činilo se da bi tu mogao da bude problem prvi čuvar mreže "slepih miševa", Neto, ali izgleda da je na pomolu solomonsko rešenje.

Kako prenose mediji u Španiji, Neto bi mogao da krene u suprotnom pravcu, put Barselone, što bi Silesenu širom otvorilo vrata dolaska na "Mestalju". Dakle dva kluba bi praktično samo razmenili golmane.

Neto je pred kraj sezone imao nekoliko nesporazuma sa trenerom Marselinom, pa je izrazio želju da napusti Valensiju i čini mu se da će mu se ta želja brzo ostvariti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: