Murinjo: Ne sviđa mi se englesko finale Lige šampiona

Žoze Murinjo, portugalski trener, rekao je da i Liverpul i Totenhem imaju veliku šansu i da oba tima ulaze u finale ramišljajući da su nepobedivi.

Izvor: PT

Petak, 10.05.2019.

12:25

Murinjo: Ne sviđa mi se englesko finale Lige šampiona
Photo by Clive Rose/Getty Images

"Dva tima iz iste države u finalu je nešto što mi se ne sviđa puno. Pritisak je sada veći, i mislim da je Liverpul više želeo Ajaks, a Totenhem da igra protiv Barselone. Svaki scenario je moguć u finalu", rekao je Murinjo za "Russia Today".

U polufinalima elitnog fudbalskog takmičenja videli smo velika čuda, pošto je Liverpul nadoknadio 3:0 iz Barselone, dok je Totenhem u poslednjim sekundama utakmice eliminisao Ajaks.

"Niko ne zna bolje Liverpul nego menadžer koji radi u Premijer ligi, a isto tako niko ne zna bolje Totenhem od menadžera u Premijer ligi... Oni znaju sve o sebi".

Portugalac je do decembra radio u istom šampionatu kao Jirgen Klop i Maurisijo Poćetino. Murinju je išlo veoma loše sa Junajtedom i očekivano došlo je do razlaza.

"Oba tima imaju sjajnu šansu. Oba tima su ušla u finale sa stavom da su nepobedivi, pošto su nemoguće pretvorili u moguće. Mentalno su neverovatno jaki", kaže Murinjo.

Portugalac je dodao da će biti na stadionu "Vanda Metrpolitano" i da će uživati u utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: