"Svaki put bi me pljunuli kada bih ustao s klupe"

Dilan Enis, nekadašnji igrač Crvene zvezde, napisao je na zvaničnom Tviter profilu da su ga navijači Budućnosti prošle godine pljuvali u "Morači".

Izvor: PT

Četvrtak, 18.04.2019.

19:53

Foto: Starsport

Enis, koji je dres Zvezde nosio nekoliko meseci prošle sezone, nadovezao se na video u kojem navijači Budućnosti ulaze na teren i vređaju crveno-bele.

Ova scena viđena je u sredu uveče u trećem meču finala ABA lige, a Enis je na Tviteru podelio svoja iskustva iz "Morače".

"U ovoj hali su me pljunuli tokom zagrevanja, pa sam morao da se istežem na centru terena, kako me ne bi pogodili. Onda su me pljunuli svaki put kada bih ustao da proslavim koš. Morao sam da prekrijem glavu peškirom i tako sedim tokom čitavog meča", napisao je Enis.

Košarkaš sa srpskim pasošem igrao je prošle godine u finalu ABA lige sa Zvezdom, ali je poražen i posle toga je napustio crveno-bele.

Podsećamo, Crvena zvezda je poražena u trećem meču i sada je 2-1 u seriju za izabranike Milana Tomića. Drugu meč loptu šampion Srbije imaće u petak od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: