Nadal "demolirao" Aguta u prvom meču posle povrede

Rafael Nadal, španski teniser, bio je ubedljiv u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu pobedivši sunarodnika Roberta Bautistu Aguta u dva seta.

Izvor: LN

Sreda, 17.04.2019.

16:33

Nadal
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

"Kralj šljake" je pobedu slavio posle samo jednog časa i 17 minuta – 6:1, 6:1.

Iako Bautista Agut važi za "šljakaša" i jednog od tenisera za kojeg može da se kaže da je trenutno u formi, u meču protiv Nadala nije imao ni promil šanse.

Agut je u prvom setu osvojio samo 13 poena, a u drugom je pružio nešto veći otpor, na kraju ipak osvojivši samo jedan gem.

Izgubio je servis u prvom gemu, ali imao prilike da se vrati u egal na 1:2, kada je imao tri vezane brejk lopte. Nije ih iskoristio, a do kraja meča je propustio još dve šanse za brejk.

Ovo je bio prvi meč za Rafu posle tačno mesec dana i polufinala Indijan Velsa koje je morao da preda Rodžeru Federeru zbog povrede kolena.

Nadal će se u osmini fniala Monte Karla sastati sa Bugrainom Grigorom Dimitrovim, koji je u dva seta izbacio Nemca Jan-Lenarda Štrufa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: