A.Džikić ponovo medju Spursima

Izvor: B92

Subota, 03.07.2004.

22:35

Default images

Pomoćni trener KK Partizan Mobtel Aleksandar Džikić na poziv Grega Popovića i jednog od najboljih klubova u NBA San Antonio Sparsa, putuje u Teksas početkom jula gde će na usavršavanju provesti tri nedelje.

Pored Igora Kokoškova koji je već pronašao svoje mesto u NBA ligi kao pomoćni trener LA Klipersa i Detroit Pistonsa, Aleksandar Džikić je jedan od retkih trenera van SAD koji sve češće na direktan poziv klubova odlazi na usavršavanje u NBA klubove.

Jedan od najperspektivnijih mladih trenera u našoj zemlji prošle sezone je aktivno učestvovao u radu kampova Spursa i Sijetl Supersoniksa, tokom igranja ovih klubova u letnjim ligama.

Ove sezone prvi pomočnik Duška Vujoševića odlazi na poziv prvog trenera Grega Popovića , a Spursi će tokom jula igrati letnju ligu u Los Andjelesu.

 Podsetimo, Aleksandar Džikić će i tokom jeseni otputovati SAD na usavršavanje sa grupom najtalentovanijih trenera iz naše zemlje koje je organizovalo udruženje trenera.

Izveštaje Aleksandra Džikića iz San Antonija i Los Andjelesa, kao i sa utakmica „najvećeg čistilišta“ pred NBA ligu kako mnogi zovu letnju ligu, tokom jula bićete u prilici da pročitate na B92.net/sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: