Modrić: Ne želimo da stanemo, došli smo po nešto više

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je da njegovi saigrači i on bili skromni u izjavama, ali da je njihova vera da mogu da ostvare veliki rezultat bila ogromna od samog početka Svetskog prvenstva.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.07.2018.

08:29

Modrić: Ne želimo da stanemo, došli smo po nešto više
Photo by Ryan Pierse/Getty Images

"Odigrali smo fenomenalno nakon primljenog gola. Nadigrali smo ih, iako su nešto govorili da smo mi umorni i da su oni fizički spremniji, ali to nisu pokazali na terenu. Šteta što smo opet morali da igramo produžetke, ali fala Bogu da nije otišlo do penala. Pokazali smo karakter. Tri puta smo se vraćali iz rezultatskog minusa i verovali smo i ovaj put da ćemo se vratiti", rekao je Modrić, prenose hrvatski mediji.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u finale Svetskog prvenstva, pošto je večeras u Moskvi pobedila selekciju Engleske sa 2:1, posle produžetaka.

"Ne želimo da stanemo, jer smo mi ovde došli po nešto više. Nismo davali nikakve najave, bili smo skromni i išli korak po korak, ali u nama je vera bila ogromna. Od kad sam u reprezentaciji nisam osetio ovakvu veru u saigračima", rekao je Modrić.

Hrvatsku u finalu očekuje Francuska. Ta utakmica je na programu u nedelju od 17.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: