Nova vest
Košarka 0

1.5.2024.

21:40

"Imam informaciju da svi hoće da igraju za Srbiju u Parizu"

Svi ljubitelji košarke sigurno da jedva čakaju start Olimpijskih igara, gde nas očekuje spektakularni košarkaški turnir.

Srđan Novaković
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Reprezentacija SAD će prema najavama doći u najjačem sastavu, što sa druge strane može samo naterati ostale timova da i oni dođu sa što boljim timom. 

To se naravno podrazumeva i za reprezentaciju Srbije, koja bi trebalo da nastupi sa jačim timom na Olimpijskim igrama nego na minulom Svetskom prvenstvu, gde su Orlovi osvojili srebrnu medalju. 

Gotovo da su svi igrači iz NBA lige, sem Nikole Jokića koji je i dalje u borbi za novu titulu su se izjasnili kako bi želeli da igraju za reprezentaciju. 

Jedno je jasno, a to je da Nikola Kalinić više neće igrati za reprezentaciju, što je srpski košarkaš rekao posle utakmice protiv Olimpijakosa u sklopu plej-ofa Evrolige. 

"Ukoliko se odazovu svi igrači, a negde imam informacije da će svi želeti da igraju – sve je moguće. Treba ispoštovati želju najboljih košarkaša ukoliko budu nastupali, ali i uzeti u obzir momke koji su obradovali naciju i osvojili srebro. Grupa je takva da imamo drim-tim, sve oči će biti uprte u taj duel, a Olimpijada je sama po sebi posebno takmičenje gde učestvuje 12 najboljih ekipa. Ponoviću još jednom, šanse nam zavise od sastava u kom odemo, ali ja svakako verujem u momke i siguran sam da još jednom mogu da naprave fantastičan rezultat", rekao je Saša Obradović u razgovoru za Kurir.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

6 h

Novo Sport Video Menu