Humanitarna akcija košarkaša Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde posetili su Centar za zaštitu dece i omladine “Drinka Pavlović” na Senjaku u okviru humanitarne akcije.

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2008.

21:04

Default images

Kapiten Tadija Dragićević, zajedno sa saigračima Mirkom Kovačem, Borisom Bakićem, Elmedinom Kikanovićem, Vladimirom Štimcem i Nemanjom Bjelicom, direktorki Centra uručio je crveno-beli dres koji su potpisali svi igrači lidera regionalne NLB lige.

Štićenici Centra dobili su školski pribor i priveske sa motivima Crvene zvezde, ali više od toga, priliku da odigraju basket sa prvotimcima kluba sa Malog Kalemegdana. Akciju je svojim prisustvom podržao o predsednik opštine Savski venac Tomislav Đorđević.

Humanitarne aktivnosti košarkaškog kluba nastaviće se i u decembru kada će uoči novogodišnjih praznika prvotimci obići mališane u ustanovama dečije zaštite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: