"Ne verujem da ima samo 20 godina"

Slovenački košarkaš Goran Dragić govorio je o svom saigraču, heroju Majamija u četvrtom meču sa Bostonom, Tajleru Hirou.

Izvor: MT

Četvrtak, 24.09.2020.

15:00

Photo by Kevin C. Cox/Getty Images)

Hit je uspeo da povede sa 3-1 u seriji, pošto je poslednji duel dobio sa 102:109.

Meč je obeležio Hiro sa 37 poena, šest skokova i tri asistencije.

"Pre svega, ja ne verujem da on ima 20 godina. Kako igra. Verujemo u njega, svi veruju u njega. Zato se ne plašimo da loptu stavimo u njegove ruke. I večeras... Neverovatno, strašna utakmica za njega. Imao je mnogo sjajnih poteza, šuteva...", rekao je Dragić.

Majamiju je potrebna još jedna pobeda kako bi obezbedili plasman u veliko finale.

"Iskreno, ništa novo. Već sam imao prilike da vidim, to je radio cele sezone. Neće svaka noć biti njegova, ali ohrabrujemo ga. On je poseban igrač u ovoj ligi", dodao je on.

Peti meč na programu je u noći između petka i subote od 02.30h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: