Vejd: Sećaš se Miličića?; Karmelo: Ne VIDEO

Karmelo Entoni i Dvejn Vejd vodili su interesantan razgovor preko "Instagram lajva".

Izvor: SN

Subota, 28.03.2020.

08:15

Vejd: Sećaš se Miličića?; Karmelo: Ne VIDEO
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Karmelo Entoni i Dvejn Vejd su veliki prijatelji, svojevremeno su bili članovi jedne od najboljih draft generacija u istoriji NBA lige, a radi se o onoj iz 2003. godine.

Tada je prvi pik bilo čuveno "čudo od deteta", Lebron Džejms, a drugi pik na draftu bio je srpski centara – Darko Miličić.

Darko je bio izuzetno talentovan i svojim igrama u dresu Hemofarma je privukao pažnju, a na treninzima u Americi je oduševio sve. Čak toliko da je generalni menadžer Majamija, Pet Rajli imao Darka kao prvu želju, ukoliko bude bio dostupan.

Ipak, Darko je otišao u Detroit Pistonse, koji su te godine postali šampioni. On se nije previše naigrao, a i nikada nije zaigrao onako kako su mu stručnjaci predvideli.

Sada je bio tema razgovora Karmela Entonija (birao ga Denver iza Miličića) i Dvejna Vejda, koga je uzeo Majami dva mesta posle Karmela.

Kada je Vejd spomenuo Darka, Karmelo se osmehnuo i upitao "Ko?", da bi dobio koncizan odgovor: "Darko, momak koji je na draftu biran pre tebe".

Melo je želeo da izbegne neprijatnu situaciju smislivši izgovor: "Aha, on. Telefon ti je blokirao pa nisam čuo šta si rekao", uz još veći osmeh je konstatovao Entoni.

Karmelo, za sada, nije uspeo da osvoji šampionski prsten i jedini je iz Top 5 pikova te godine koji bio šampion, iako važi za jednog od boljih skorera u današnjoj košarci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: