Vejd: Sećaš se Miličića?; Karmelo: Ne VIDEO

Karmelo Entoni i Dvejn Vejd vodili su interesantan razgovor preko "Instagram lajva".

Izvor: SN

Subota, 28.03.2020.

08:15

Vejd: Sećaš se Miličića?; Karmelo: Ne VIDEO
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Karmelo Entoni i Dvejn Vejd su veliki prijatelji, svojevremeno su bili članovi jedne od najboljih draft generacija u istoriji NBA lige, a radi se o onoj iz 2003. godine.

Tada je prvi pik bilo čuveno "čudo od deteta", Lebron Džejms, a drugi pik na draftu bio je srpski centara – Darko Miličić.

Darko je bio izuzetno talentovan i svojim igrama u dresu Hemofarma je privukao pažnju, a na treninzima u Americi je oduševio sve. Čak toliko da je generalni menadžer Majamija, Pet Rajli imao Darka kao prvu želju, ukoliko bude bio dostupan.

Ipak, Darko je otišao u Detroit Pistonse, koji su te godine postali šampioni. On se nije previše naigrao, a i nikada nije zaigrao onako kako su mu stručnjaci predvideli.

Sada je bio tema razgovora Karmela Entonija (birao ga Denver iza Miličića) i Dvejna Vejda, koga je uzeo Majami dva mesta posle Karmela.

Kada je Vejd spomenuo Darka, Karmelo se osmehnuo i upitao "Ko?", da bi dobio koncizan odgovor: "Darko, momak koji je na draftu biran pre tebe".

Melo je želeo da izbegne neprijatnu situaciju smislivši izgovor: "Aha, on. Telefon ti je blokirao pa nisam čuo šta si rekao", uz još veći osmeh je konstatovao Entoni.

Karmelo, za sada, nije uspeo da osvoji šampionski prsten i jedini je iz Top 5 pikova te godine koji bio šampion, iako važi za jednog od boljih skorera u današnjoj košarci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: