"Žrtvovao sam svoj talenat, teško je bilo igrati pored Irvinga"

Košarkaš Boston Seltiksa Teri Rouzir je opširno govorio o lošoj sezoni najtrofejnije franšize u NBA ligi.

Izvor: SV

Sreda, 15.05.2019.

17:01

Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Eksplozivni plejmejker je istakao da ne zna da li će ostati u ovom timu.

“Možda ću morati da odem. Znate, mnogo toga sam dao ove godine. Igrači su dobili upute od trenera Breda Stivensona i njegovog stručnog štaba, ali nisu uspeli da izvrše naređenja. Sve je bilo dobro na treninzima, u razgovorima, ali je sve bilo drugačije na utakmicama“, rekao je Rouzir.

Dodao je i da mu je bilo veoma teško adaptirati se na način igre Kajrija Irvinga, naročito posle sjajnih partija i liderske uloge koju je imao u prethodnom plej-ofu.

“Znate, igrate jednu od važnijih uloga u sedmoj utakmici finala Istočne konferencije, a onda sledeće sezone se vratite i odete na klupu. Svako bi na mojoj poziciji rekao da je to teško“, rekao je Rouzir.

Naveo je i da je ekipa imala velike ciljeve, ali i da se već u prvih pet mečeva sezone videlo da stvari ne idu kako bi trebalo.

“Krenulo je nizbrdo, nismo igrali kako smo hteli. Nismo izvršavali planove. Morali smo da napravimo promene i nešto se malo poboljšalo. Mislim da sam se ja žrtvovao više od svih. Žrtvovao sam svoj talenat, nisam igrao svoju igru, nisam igrao kako Teri Rouzir igra. Bio sam u senci nekih igrača, lopta je bila ili u rukama Irvinga ili Gordona Hejvorda. Teri Rouzir je ili bio u ćošku ili na klupi“, naveo je Rouzir.

Dodao je i da su se stvari promenile kada je Irving izjavio da ostaje u Seltiksima.

“Od tada su ljudi počeli da me tretiraju sa nekakvim drugačijim stavom. Osećao sam se odbačenim i morao sam da se naviknem na to. Razgovarao sam sa Bredom Stivensom mnogo puta, kao i sa saigračima. Niko nije mogao ništa da uradi“, istakao je Rouzir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: