Bobijeva "trojka" i priznanje, želi da snime film o njemu, kao o Rokiju

Boban Marjanović je i u Filadelfiji jedan od miljenika navijača. Srpski centar bio je odličan u pobedi nad Bruklinom od 123:110, postigao je 16 poena.

Izvor: Z.K.

Petak, 29.03.2019.

10:20

Bobijeva
Photo by Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Marjanović je uspeo po drugi put od kako igra u NBA da pogodi šut za tri poena što je oduševilo navijače Filadelfije, a ono što vole je njegova spontanost i opuštenost.

Bobi se nedavno u intervjuu američkom novinaru Dejvidu Gardneru rekao kako je "tajna njegovih moći u tome što dolazi sa druge planete."

"Suština je da ja dolazim sa druge planete. Kao Supermen sa Kriptona. Ne pokazujem svoje moći jer želim da igram košarku. Odleteću kada se penzinišem", našalio se tom prilokom Marjanović. Zanimljiv intervju Marjanović je prethodnih dana dao i popularnom magazinu "Slam" u kojem je pričao o svojim počecima i još mnogo toga.

"Sećam se vremena kada sam kao desetogodišnji dečak sedeo ispred televizora i gledao NBA utakmice. Mislio sam, čoveče, ovo je neverovatno. Košarka je sjajan sport, igraju je sjajni ljudi. Tada sam bio zadivljen time što vidim na malom ekranu, ti ljudi su mi delovali potpuno nedodirljivo i zbog toga su mi bili zanimljivi, ali nisam baš zamišljao da se ja bavim time", rekao je Marjanović.

On je obećao da će jednog dana napisati i knjigu o svom životu.

"Znate onaj serijal o Rokiju? Želim da jednog dana neko pričita moju knjigu i kaže, čoveče, ja želim da snimim ovo. To je jedna zanimljiva priča", dodao je Marjanović.

Pričao je i to tome kako mu nije bilo lako da odrasta u mestu sa 3.332 stanovnika, u Boljevcu, gde su ga zbog izgleda često zadirkivali.

"Nije mi bilo lako jer se zbog visine razlikujem od ostalih. Kada me pogledate vidite moje ruke, uši, nos, kako hodam. Pomislite, ovaj nije isti kao mi. Nešto nije u redu sa njim ili ima neku bolest", rekao je košarkaš Filadelfije.

Kaže da se i današnji košarkaši razlikuju. Ovi novi koji dolaze imaju drugačije ciljeve.

"Meni je oduvek bila prva stvar u košarci da budem sa prijateljima i da mi bude zabavno. Košarka je takva, to je igra. Želimo zabavu na terenu. Tako je sve i počelo. Sada, klinci igraju za novac. Da budu popularni. Ja sam igrao samo zbog prijatelja i zabave. Lopta je tu, hajde da se zabavimo. To je i danas moja prva pomisao kada izađem na teren", priznao je Marjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: