Altman: Lebrona ne uzimamo zdravo za gotovo

Generalni menadžer Klivlend Kavalirsa Kobi Altman pričao je o budućnosti Lebrona Džejmsa u timu Kavalirsa.

Izvor: B92

Petak, 22.06.2018.

12:15

Altman: Lebrona ne uzimamo zdravo za gotovo
Getty images

Draft je završen, Kavsi su birali Kolina Sekstona u prvih deset pikova, ali sada je pred finalistom NBA nešto teži zadatak, zadržati Lebrona Džejmsa.

Džejms može da ide iz kluba sad kad je sezona gotova, a već godinu dana unazad se predviđa da bi mogao u Los Anđeles, Filadelfiju, sada i Hjuston...

"Nastavljamo kvalitetne razgovore sa menadžerima Lebrona Džejmsa. Mislim da je Lebron više nego zaradio svoje pravo da ovim pregovorima pristupi na način na koji je pristupio. Radio je to i ranije, nije novost. Hoćemo da poštujemo njegov prostor tokom ovog pocesa i to je sve što mogu da kažem u vezi sa njim. Ne uzimamo ga zdravo za gotovo. Volimo ga, grad ga voli i mnogo znači i nama i franšizi", rekao je Altman.

Džejms je ove sezone do finala vodio Kavalirse četvrti uzastopni put, prvi bez Kajrija Irvinga u timu.

Klivlend je poražen u finalu od Golden Stejt Voriorsa sa 4-0, ali je neizvestan finiš prve utakmice u kojoj je Lebron postigao 51 poen umnogome odlučio dalji tok serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: