Teo magija – Klipersi ne odustaju od borbe za plej-of

Ekipa Los Anđeles Klipersa savladala je Milvoki Bakse sa 105:98, čime je ostala u trci za doigravanje.

Izvor: PT

Sreda, 28.03.2018.

08:15

Teo magija – Klipersi ne odustaju od borbe za plej-of
Tanjug/AP Photo/Reed Saxon

Izabranici Doka Riversa ostvarili su drugi trijumf zaredom i izbili su na deveto mesto sa učinkom od 39 pobeda i 34 poraza.

Miloš Teodosić izveo je možda i asistenciju sezone u prvom poluvremenu, ali u drugom nije ulazio zbog problema sa stopalom leve noge.

Radi se o istoj povredi koja je Miloša odvojila van terena na početku sezone. Teodosić je na kraju meč završio sa 13 poena i četiri asistencija za 16 minuta na terenu.

Priliku je dobio i Boban Marjanović koji je za četiri minuta postigao pet poena. Klipersi su većim delom meča gubili, ali su odličnom četvrtom četvrtinom uspeli da preokrenu rezultati i da dođu do veoma važnog trijumfa.

Franšizu iz grada 'anđela' predvodio je Tobajas Heris sa 19 poena, Diandre Džordan je ostvario dabl-dabl (12p i 16sk), dok je Lu Vilijams sa klupe ubacio 16 poena.

U poraženom sastavu Janis Adetokumbo je ubacio 26 poena, dok je Kris Midlton meč završio sa 22.
SS/ESPN/Standings
SS/ESPN/Standings

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: