Jokić sjajan u triler pobedi protiv Hita

Denver Nagetsi zabeležili su prethodne noći petu pobedu u NBA ligi, a naš Nikola Jokić ponovo je bio jedan od najzaslužnijih za slavlje.

Izvor:

Subota, 04.11.2017.

08:13

Jokić sjajan u triler pobedi protiv Hita
Getty Images

Joka je, u dramatičnom trijumfu nad Majami Hitom 95:94, imao 19 poena (6/9 za dva, 2/6 za tri), 14 skokova, četiri ukradene lopte, dve asistencije i blokadu, za 33 minuta na parketu.

Odlučujuće poene postigao je Pol Milsap sa linije slobodnih bacanja na nešto više od jedanaest sekundi do kraja, kada je bio siguran sva tri puta, a najveće pojačanje Nagetsa prošlog leta bilo je i najefikasniji pojedinac meča – 27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija.

Emanuel Mudijaj dodao je 12 poena s klupe, Vilson Čendler ubacio je jedan manje, dok je dvocifren učinak imao samo još Geri Heris sa deset poena. U poraženom sastavu Goran Dragić prednjačio je sa 23 poena (4/8 za dva, 4/7 za tri), sedam asistencija i tri uhvaćene lopte, ali je i promašio jedno slobodno bacanje, pre nege što je Milsap pogodio sva tri za pobedu.

Dion Vejters i Džejms Džonson zabeležili su po 15 poena, Džonson je imao i deset skokova, dok je Hasan Vajtsajd imao 13 poena i samo tri uhvaćene lopte, što je daleko od njegovog dvocifrenog proseka.

Denver sada ima učinak 5-4, dok je Hit ostao na tri trijumfa, odnosno pretrpeo je pet poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: