Subota, 04.11.2017.

08:13

Jokić sjajan u triler pobedi protiv Hita

Denver Nagetsi zabeležili su prethodne noći petu pobedu u NBA ligi, a naš Nikola Jokić ponovo je bio jedan od najzaslužnijih za slavlje.

Izvor:

Jokiæ sjajan u triler pobedi protiv Hita IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Stefan Simonovic

pre 6 godina

Ko je bre klinac? I kakav si ti to strucnjak da tako nesto kazes. Gledao sam celu utakmicu. Ako je tebi to kosarka onda i ti po meni pojma nemas. Pa sta ako je dosao kao zvezda??? Denver umalo nije izgubio utakmicu zbog tog superstara. Timska igra je uvek bila lepsa, od igre individualca. Jokic da forsira moze 30 poena prosek po utakmici lagano da ima. Denver je mnogo lepse igrao prosle sezone, ali kao sto sam vec napisao, tek je pocetak pa ce mozda doci sve na svoje.

Pogan

pre 6 godina

Sta se palite na Milsapa? Pa covek uglavnom cim dobije loptu, okrece se ka kosu i odmah igra jedan na jedan. Dosta je sebican.
(Stefan Simonovic, 4. novembar 2017 10:50)

Kakvi kraljevi ovde ostavljaju komentare. Cuj, smeta mu sto prva zvezda tima resava napade. Problem vas klinaca je sto mislite da u timu bilo ko moze da uzme loptu jer je njemu to tako palo na pamet, a ne kapirate da je to zapravo deo taktike (pozvana akcija) jer se ocekuje da covek poentira u vecini tih situacija i jer se tako generalno igra u NBA gde je teren veci, igraci atletski sposobniji, mnogo bolji suteri, drugacija odbrana... Jos povrh svega mislite da je to pokazatelj nekog bezobrazluka i sebicnosti. Milsap je i doveden da upravo to i radi kao igrac all star kalibra, da igra izolacije i da daje koseve. Ocisti mu se strana terena da igra 1v1 - moze li jasnije da bude da je to pozvana postavka napada??? On radi to veoma dobro, sinoc u prvom poluvremenu skoro nista nije omasio. Na kraju je sutirao 53% iz igre, i to su mu vise trojke pokvarile statistiku (1/4). Plus, Milsap nije slepac koji ce po svaku cenu ici na kos kroz zid, nego ume i da doda. Ima skoro 2x vise asistencija prosle sezone od Galoa na slicnu minutazu. Uostalom, ako ti generalno smeta takav stil igre, zasto uopste gledas NBA gde bukvalno SVAKI tim ima takve postavke napada? Eno ti brate, euroliga pa uzivaj u "nesebicnosti" do mile volje, a nas postedi strucnih komentara. Hvala.

Vlada

pre 6 godina

@Jumko

A ti si ko, kada možeš da nekome proceniš intelektualne sposobnosti? Jesi ti to neki net psihijatar? Pre bih rekao neki buljavi klinac koji odmah generalizuje narod prema nekoj osobi. Dovoljno "intelektualno" sa tvoje strane.

Ministar

pre 6 godina

Napredduje Denver iz utakmice u utakmicu. Milsap pokazuje pravo lice. Jokic je napredovao dosta tokom ljeta. Steta za jednu ukradenu lopti koja mu se nekon oduzimanja odbila od noge u aut.Komentator rece da bi bila ukradena lopta godine da mu se nije odbila. Koliko je bitna inteligencija kod centara mogli ste da vidite na primjeru Vajtsajda iz Majamija.Covjek sa onolik snagom ne zna dje se nalazi.

Barton mi se najmanje svidja tamo.Mudiej je proradio iako im zamalo utakmicu izgubi sinoc svojim potezima.U jednom kadru se vidio izraz lica Melouna.Mislim da je svjestan potencijala koji ova ekipa ima. Ne zn da li ce uc u Plej of ali imaju svijetlu buducnost

Buki

pre 6 godina

Molim redakciju da odvoji vesti iz NBA od vesti o nasim igracima iz NBA nemoze covek procitati jedan normalan komentar sve prepucavanja u vezi Jokica,Bogdana i Bobija od klinaca navijaca Zvezde i Partizana.Meni ono sto je interesantno a i drago a to je losa igra Oklahome i odlicna igra Oladipa i Sabonisa toliko o tome da Rasel Westbruk nije imao sa kim da igra prosle sezone.Istok nije toliko los kao sto smo svi mislili a to ce biti jos bolje u sezonama kojima dolaze imamo Boston,Milvoki,Filadelfiju,Detrojt pa i Nikse to su sve ekipe koje imaju mlade igrace buduce super starove i samo ce napredovati a mozda cak i ove godine neka ekipa zaustavi Lebrona ka njegovom finalu.

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Sta se palite na Milsapa? Pa covek uglavnom cim dobije loptu, okrece se ka kosu i odmah igra jedan na jedan. Dosta je sebican. Jos uvek Denver ne igra timski, dosta staticno igraju, zato Jokic i nema toliko asistencija kao ranije. Ali pocetak je sezone, verovatno ce doci sve na svoje.
(Stefan Simonovic, 4. novembar 2017 10:50)

Verovatno nisi gledao utakmice ako misliš da je sebičan. Milsap odlično igra i ne siluje loptu. Ide na koš u rezonskim situacijama i proigrava saigrače kada su slobodni. Denverovi komentatori ističu kako im se čini da su Milsap i Jokić "kliknuli" u poslednje 2-3 utakmice i da se mnogo bolje razumeju na terenu, što utiče i na sigurnost u igrama ostatka tima.

Milsap je poprilično mobilna četvorka sa odličnim šutem, tako da mu izvlačenjem iz reketa Jokić često ostavi prostora prodorom postigne koš, jer ima brži prvi korak i okretniji je od većine četvorki u ligi. A da je sebičan, nikako.

Što se tiče asistencija, Jokić je trenutno na prošlosezonskom proseku, samo što ove sezone jednu utakmicu ima 9-10 asistencija, a drugu jednu ili dve, ili nijednu. I ove sezone to treba očekivati od Jokića, da ne igra protiv svih protivnika ista. To je njegova vrlina da ne igra jednolično i deluje kao da je stručni štab Denvera to uvideo, pa će njegova stil igre uglavnom da zavisi od matchup-ova i stila igra protivnika što čini igru Denvera manjem predvidivom i težom za skautiranje.

zemunski kej

pre 6 godina

Interesantno je gledati Denver, Pobedili su nocas a nije ih isao sut. Bolja su ekipa od prosle godine sa samo dva kosarkasa u timu preko 30 godina Milsap 31 godina i Chendler ostali ispod 25godina, obratite paznju i na mlade bekove Mudiay,Harris,Murray,Barton.Plumlee juce nespretan ali ume da odigra odbranu i Jokic koji je napredovao jer hvata lopte ,otima i najkorisniji je igrac tamo, Ulaze konacno u pley~off.

Pogan

pre 6 godina

U prvom poluvremenu (a narocito u prvoj cetvrtini) Majami je pogadjao sve zivo. Mislim da su imali 80% iz igre u 1. cetvrtini a 70% za 3, ali dosta izgubljenih lopti tokom cele utakmice, pa nisu napravili neku osetniju prednost. Denver je dosta poena postigao nakon ofanzivnih skokova. Majami je eksperimentisao i sa niskim postavama, sto ugl nije ispalo kako treba.
Milsap nakon bas odlicne partije, umalo da proda utakmicu promasivsi 2 bacanja kad se lomilo, ali je posle ipak (ispostavice se) dobio mec doktorskim navlacenjem Dzonsona pri sutu za 3 i zatim pogodio bacanja. Poslednji napad Vejters sutira, lopta zazvecka u obrucu i izadje napolje, tako da se Denver provukao. Treba reci da je bilo i prilicno domacinsko sudjenje u korist Denvera.
Ljudi koji pljuju Milsapa i favorizuju Galinarija ne kapiraju da je Milsap u svakom segmentu igre bolji ili u najmanju ruku isti. Sut im je jako slican, ali je Milsap bolji u asistencijama, odbrani i skokovima. Sad, moze se diskutovati da li je moglo nesto drugacije da se pokusa kad je u pitanju dovodjenje igraca, ali generalno Milsap jeste upgrade cak i ovako nesnadjen u novom timu/sistemu.
Jokic bas solidan, imao 4 ukradene lopte. I dalje ima nerezonska iskakanja na pleja koji je 2m od trojke, ali srecom to veceras nije kaznjavano. Kazem nerezonska, jer po postavci odbrane sam siguran da je to njegova ideja kako treba da igra protiv pnr, posto niko ne pokriva to njegovo iskakanje. Niko drugi to ne radi osim njega u timu.

Stefan Simonovic

pre 6 godina

Sta se palite na Milsapa? Pa covek uglavnom cim dobije loptu, okrece se ka kosu i odmah igra jedan na jedan. Dosta je sebican. Jos uvek Denver ne igra timski, dosta staticno igraju, zato Jokic i nema toliko asistencija kao ranije. Ali pocetak je sezone, verovatno ce doci sve na svoje.

Poznavalac situacije

pre 6 godina

@Jelena5

Drugarica mi je iz Sombora, isla je u skolu sa njim, i kad god ga pomene kaze Joka.. izgleda da ga tamo kuci tako zovu :D

Pjer

pre 6 godina

Ko je Jokić? Bobijev drug, ko ji neće da igra za Sbiju. Ma ajte isto ste pisali i o Bobiju, kad je odbio da igra za reprezentaciju. Cenim, čovek više voli pare, od Srbije. Čini mi se da je u Srbiji naučio da igra košarku?

joki

pre 6 godina

Хвала свима на одговорима, не разумем се у статистику а нисам се сетио слободних бацања, драго ми је када наши лепо одиграју али сам NBA не пратим па одатле и незнање. Хвала још једном на стрпљивим и брзим одговорима, посебно Ивану Грозном, врло пристојан одговор, волео бих да те частим кафом, соком, шамаром...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realista, 4. novembar 2017 09:41)

ma svaka tebi cast.to je bilo vec profesionalno trolanje.
90 poosto komentara ne na tvoj komentar bilo,kao da si ti igrao sino umesto jokica hahaha.

gledao utakmicu.nikola dobar kao uvek,mogu oni igrati bez njega i na parketu ali su slabij 30 posto.
kad nema njega sve je nekako silovanje i na srecu.
samo i dalje imam osecaj da se previse poredredio ekipi nema sanse da nikola ove sezone ubaci 40 koseva jer nece izgleda ove sezone ni jednom uputiti 20 koseva prema kosu.
u prvih 5 minuta nikola od 16 koseva denvera ubacio sam 10.
i trener ga izvodi.
nezz zasto umor sigurno nije.kao da mu je sa tim reci..aloo ne mozes ti sam toliko trpati.

na kraju tragicar je ispao dragic zbog promasenog slobodnog bacanja sto je omogucilo milsapu da dovede ekipu u vodstvo.
iako samo pre 5 sekundi milsap promasio oba.
strasno koliko su sinoc u denveru promasili slobodnih bacanja, utakmica se lomi..marry promasuje oba..30 sekundi do kraja milsap ima 2 slobodnja bacanja za izjednacenje promasuje oba.

rakun

pre 6 godina

odgledao utakmicu,toliko siluju svi igraci denvera da je prosto smesno,ako krene krenulo je.....trener tima 0,mudije odlican i jokic standard pokupio otpatke i napravio poene,milsap ok a ovi ostali su cirkus silovatelji bez ideje,a da ovaj plamli mukica i da hoce bolje ne zna

Navijač

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Imao je i slobodna bacanja 8/12.. Ne znam sto ti pametnjakovici lupaju minuse, lepo si pitao.

Jos je rano za pricu ali Denver polako pocinje da lici na ekipu koja bi mogla u plejof. Saradnja izmedju Milsapa i Jokica je bolja, a i odbranu kolektivno znaju da stegnu.

NebaCar

pre 6 godina

27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Recimo jos slobodna bacanja

10

pre 6 godina

Ova sredina ne prepoznaje Jokinu glavnu vrlinu a to su asistencije. Toliko su rigidni da ne znaju nikakvu bolju kosarku od poentiranja. Joka je biser koji bi im donosio neuporedivo bolje timske rezultate kada bi forsirali njegove fenomenalne asistencije.

CooLeR

pre 6 godina

Gledah utakmicu, pa da prenesem utiske. Jokić je dosta napredovao u odbrani. Takođe na postu ponekad deluje da je nezaustavljiv. Sve ovo protiv dobrog i fizički dominantnog centra u Majamiju.
Problem je što je "nestao" kada de lomila utakmica. Ali bilo je i dana kada je sve bilo suprotno, pa još nije razlog za brigu. Milsap preuzeo stvari na kraju i uspeo da izvuče pobedu, ali lako je moglo i suprotno. Pre "pobednička" tri vezana bacanja, promašio je u prethodnom napadu oba...

dzoni

pre 6 godina

KOja razlika u cenzuri na ovom sajtu u sport sekciji i gde je politika..ovde sta god napises prolazi pa evo sad 90% komentara su @slobodna bacanja a gde je politika sekcija i info tu 99.9% komentara obicnih ljudi se ne objavi i zavrsi u kanti.

shady

pre 6 godina

27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija."
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 4. novembar 2017 08:46)

brate ostalo su slobodna bacanja.

dime

pre 6 godina

27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Ostatak je sa slobodnih bacanja

Realista

pre 6 godina

Хвала свима на одговорима, не разумем се у статистику а нисам се сетио слободних бацања, драго ми је када наши лепо одиграју али сам NBA не пратим па одатле и незнање. Хвала још једном на стрпљивим и брзим одговорима, посебно Ивану Грозном, врло пристојан одговор, волео бих да те частим кафом, соком, шамаром...

radijator

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)
Slobodna bacanja brate..

Leemoon

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

dodaj 8 pogodjenih slobodnih bacanja. Prvo proveri, pa onda pisi.

Komentator

pre 6 godina

@Realista
Da dodam i ja kakomentar! Igracu koji ima procenat suta za dva veci od 50 posto i ako ima vise od 8 skokova, kao nagrada se dodaje 8 poena.

Realista

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija."
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.

JPR24

pre 6 godina

Proradio Milsap. Napokon ovo lici na nesto, iako su primili previse poena u prvoj cetvrtini, uspeli su da prime manje od 100 poena, napokon malo i odbranu da stisnu kako treba. Ovo je vec interesantnije. Sad da vidimo sta ce uraditi protiv GSW nocas ;)

Ciganin, ne Delija

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Možda slobodna bacanja?

Uglješa

pre 6 godina

“27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)
Slobodna bacanja

JPR24

pre 6 godina

Proradio Milsap. Napokon ovo lici na nesto, iako su primili previse poena u prvoj cetvrtini, uspeli su da prime manje od 100 poena, napokon malo i odbranu da stisnu kako treba. Ovo je vec interesantnije. Sad da vidimo sta ce uraditi protiv GSW nocas ;)

Realista

pre 6 godina

Хвала свима на одговорима, не разумем се у статистику а нисам се сетио слободних бацања, драго ми је када наши лепо одиграју али сам NBA не пратим па одатле и незнање. Хвала још једном на стрпљивим и брзим одговорима, посебно Ивану Грозном, врло пристојан одговор, волео бих да те частим кафом, соком, шамаром...

dime

pre 6 godina

27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Ostatak je sa slobodnih bacanja

dzoni

pre 6 godina

KOja razlika u cenzuri na ovom sajtu u sport sekciji i gde je politika..ovde sta god napises prolazi pa evo sad 90% komentara su @slobodna bacanja a gde je politika sekcija i info tu 99.9% komentara obicnih ljudi se ne objavi i zavrsi u kanti.

Komentator

pre 6 godina

@Realista
Da dodam i ja kakomentar! Igracu koji ima procenat suta za dva veci od 50 posto i ako ima vise od 8 skokova, kao nagrada se dodaje 8 poena.

rakun

pre 6 godina

odgledao utakmicu,toliko siluju svi igraci denvera da je prosto smesno,ako krene krenulo je.....trener tima 0,mudije odlican i jokic standard pokupio otpatke i napravio poene,milsap ok a ovi ostali su cirkus silovatelji bez ideje,a da ovaj plamli mukica i da hoce bolje ne zna

10

pre 6 godina

Ova sredina ne prepoznaje Jokinu glavnu vrlinu a to su asistencije. Toliko su rigidni da ne znaju nikakvu bolju kosarku od poentiranja. Joka je biser koji bi im donosio neuporedivo bolje timske rezultate kada bi forsirali njegove fenomenalne asistencije.

CooLeR

pre 6 godina

Gledah utakmicu, pa da prenesem utiske. Jokić je dosta napredovao u odbrani. Takođe na postu ponekad deluje da je nezaustavljiv. Sve ovo protiv dobrog i fizički dominantnog centra u Majamiju.
Problem je što je "nestao" kada de lomila utakmica. Ali bilo je i dana kada je sve bilo suprotno, pa još nije razlog za brigu. Milsap preuzeo stvari na kraju i uspeo da izvuče pobedu, ali lako je moglo i suprotno. Pre "pobednička" tri vezana bacanja, promašio je u prethodnom napadu oba...

Navijač

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Imao je i slobodna bacanja 8/12.. Ne znam sto ti pametnjakovici lupaju minuse, lepo si pitao.

Jos je rano za pricu ali Denver polako pocinje da lici na ekipu koja bi mogla u plejof. Saradnja izmedju Milsapa i Jokica je bolja, a i odbranu kolektivno znaju da stegnu.

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Sta se palite na Milsapa? Pa covek uglavnom cim dobije loptu, okrece se ka kosu i odmah igra jedan na jedan. Dosta je sebican. Jos uvek Denver ne igra timski, dosta staticno igraju, zato Jokic i nema toliko asistencija kao ranije. Ali pocetak je sezone, verovatno ce doci sve na svoje.
(Stefan Simonovic, 4. novembar 2017 10:50)

Verovatno nisi gledao utakmice ako misliš da je sebičan. Milsap odlično igra i ne siluje loptu. Ide na koš u rezonskim situacijama i proigrava saigrače kada su slobodni. Denverovi komentatori ističu kako im se čini da su Milsap i Jokić "kliknuli" u poslednje 2-3 utakmice i da se mnogo bolje razumeju na terenu, što utiče i na sigurnost u igrama ostatka tima.

Milsap je poprilično mobilna četvorka sa odličnim šutem, tako da mu izvlačenjem iz reketa Jokić često ostavi prostora prodorom postigne koš, jer ima brži prvi korak i okretniji je od većine četvorki u ligi. A da je sebičan, nikako.

Što se tiče asistencija, Jokić je trenutno na prošlosezonskom proseku, samo što ove sezone jednu utakmicu ima 9-10 asistencija, a drugu jednu ili dve, ili nijednu. I ove sezone to treba očekivati od Jokića, da ne igra protiv svih protivnika ista. To je njegova vrlina da ne igra jednolično i deluje kao da je stručni štab Denvera to uvideo, pa će njegova stil igre uglavnom da zavisi od matchup-ova i stila igra protivnika što čini igru Denvera manjem predvidivom i težom za skautiranje.

NebaCar

pre 6 godina

27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Recimo jos slobodna bacanja

Buki

pre 6 godina

Molim redakciju da odvoji vesti iz NBA od vesti o nasim igracima iz NBA nemoze covek procitati jedan normalan komentar sve prepucavanja u vezi Jokica,Bogdana i Bobija od klinaca navijaca Zvezde i Partizana.Meni ono sto je interesantno a i drago a to je losa igra Oklahome i odlicna igra Oladipa i Sabonisa toliko o tome da Rasel Westbruk nije imao sa kim da igra prosle sezone.Istok nije toliko los kao sto smo svi mislili a to ce biti jos bolje u sezonama kojima dolaze imamo Boston,Milvoki,Filadelfiju,Detrojt pa i Nikse to su sve ekipe koje imaju mlade igrace buduce super starove i samo ce napredovati a mozda cak i ove godine neka ekipa zaustavi Lebrona ka njegovom finalu.

Poznavalac situacije

pre 6 godina

@Jelena5

Drugarica mi je iz Sombora, isla je u skolu sa njim, i kad god ga pomene kaze Joka.. izgleda da ga tamo kuci tako zovu :D

radijator

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)
Slobodna bacanja brate..

Uglješa

pre 6 godina

“27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)
Slobodna bacanja

Ciganin, ne Delija

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Možda slobodna bacanja?

zemunski kej

pre 6 godina

Interesantno je gledati Denver, Pobedili su nocas a nije ih isao sut. Bolja su ekipa od prosle godine sa samo dva kosarkasa u timu preko 30 godina Milsap 31 godina i Chendler ostali ispod 25godina, obratite paznju i na mlade bekove Mudiay,Harris,Murray,Barton.Plumlee juce nespretan ali ume da odigra odbranu i Jokic koji je napredovao jer hvata lopte ,otima i najkorisniji je igrac tamo, Ulaze konacno u pley~off.

Realista

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija."
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.

Pogan

pre 6 godina

U prvom poluvremenu (a narocito u prvoj cetvrtini) Majami je pogadjao sve zivo. Mislim da su imali 80% iz igre u 1. cetvrtini a 70% za 3, ali dosta izgubljenih lopti tokom cele utakmice, pa nisu napravili neku osetniju prednost. Denver je dosta poena postigao nakon ofanzivnih skokova. Majami je eksperimentisao i sa niskim postavama, sto ugl nije ispalo kako treba.
Milsap nakon bas odlicne partije, umalo da proda utakmicu promasivsi 2 bacanja kad se lomilo, ali je posle ipak (ispostavice se) dobio mec doktorskim navlacenjem Dzonsona pri sutu za 3 i zatim pogodio bacanja. Poslednji napad Vejters sutira, lopta zazvecka u obrucu i izadje napolje, tako da se Denver provukao. Treba reci da je bilo i prilicno domacinsko sudjenje u korist Denvera.
Ljudi koji pljuju Milsapa i favorizuju Galinarija ne kapiraju da je Milsap u svakom segmentu igre bolji ili u najmanju ruku isti. Sut im je jako slican, ali je Milsap bolji u asistencijama, odbrani i skokovima. Sad, moze se diskutovati da li je moglo nesto drugacije da se pokusa kad je u pitanju dovodjenje igraca, ali generalno Milsap jeste upgrade cak i ovako nesnadjen u novom timu/sistemu.
Jokic bas solidan, imao 4 ukradene lopte. I dalje ima nerezonska iskakanja na pleja koji je 2m od trojke, ali srecom to veceras nije kaznjavano. Kazem nerezonska, jer po postavci odbrane sam siguran da je to njegova ideja kako treba da igra protiv pnr, posto niko ne pokriva to njegovo iskakanje. Niko drugi to ne radi osim njega u timu.

Pogan

pre 6 godina

Sta se palite na Milsapa? Pa covek uglavnom cim dobije loptu, okrece se ka kosu i odmah igra jedan na jedan. Dosta je sebican.
(Stefan Simonovic, 4. novembar 2017 10:50)

Kakvi kraljevi ovde ostavljaju komentare. Cuj, smeta mu sto prva zvezda tima resava napade. Problem vas klinaca je sto mislite da u timu bilo ko moze da uzme loptu jer je njemu to tako palo na pamet, a ne kapirate da je to zapravo deo taktike (pozvana akcija) jer se ocekuje da covek poentira u vecini tih situacija i jer se tako generalno igra u NBA gde je teren veci, igraci atletski sposobniji, mnogo bolji suteri, drugacija odbrana... Jos povrh svega mislite da je to pokazatelj nekog bezobrazluka i sebicnosti. Milsap je i doveden da upravo to i radi kao igrac all star kalibra, da igra izolacije i da daje koseve. Ocisti mu se strana terena da igra 1v1 - moze li jasnije da bude da je to pozvana postavka napada??? On radi to veoma dobro, sinoc u prvom poluvremenu skoro nista nije omasio. Na kraju je sutirao 53% iz igre, i to su mu vise trojke pokvarile statistiku (1/4). Plus, Milsap nije slepac koji ce po svaku cenu ici na kos kroz zid, nego ume i da doda. Ima skoro 2x vise asistencija prosle sezone od Galoa na slicnu minutazu. Uostalom, ako ti generalno smeta takav stil igre, zasto uopste gledas NBA gde bukvalno SVAKI tim ima takve postavke napada? Eno ti brate, euroliga pa uzivaj u "nesebicnosti" do mile volje, a nas postedi strucnih komentara. Hvala.

Vlada

pre 6 godina

@Jumko

A ti si ko, kada možeš da nekome proceniš intelektualne sposobnosti? Jesi ti to neki net psihijatar? Pre bih rekao neki buljavi klinac koji odmah generalizuje narod prema nekoj osobi. Dovoljno "intelektualno" sa tvoje strane.

Ministar

pre 6 godina

Napredduje Denver iz utakmice u utakmicu. Milsap pokazuje pravo lice. Jokic je napredovao dosta tokom ljeta. Steta za jednu ukradenu lopti koja mu se nekon oduzimanja odbila od noge u aut.Komentator rece da bi bila ukradena lopta godine da mu se nije odbila. Koliko je bitna inteligencija kod centara mogli ste da vidite na primjeru Vajtsajda iz Majamija.Covjek sa onolik snagom ne zna dje se nalazi.

Barton mi se najmanje svidja tamo.Mudiej je proradio iako im zamalo utakmicu izgubi sinoc svojim potezima.U jednom kadru se vidio izraz lica Melouna.Mislim da je svjestan potencijala koji ova ekipa ima. Ne zn da li ce uc u Plej of ali imaju svijetlu buducnost

shady

pre 6 godina

27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija."
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 4. novembar 2017 08:46)

brate ostalo su slobodna bacanja.

joki

pre 6 godina

Хвала свима на одговорима, не разумем се у статистику а нисам се сетио слободних бацања, драго ми је када наши лепо одиграју али сам NBA не пратим па одатле и незнање. Хвала још једном на стрпљивим и брзим одговорима, посебно Ивану Грозном, врло пристојан одговор, волео бих да те частим кафом, соком, шамаром...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realista, 4. novembar 2017 09:41)

ma svaka tebi cast.to je bilo vec profesionalno trolanje.
90 poosto komentara ne na tvoj komentar bilo,kao da si ti igrao sino umesto jokica hahaha.

gledao utakmicu.nikola dobar kao uvek,mogu oni igrati bez njega i na parketu ali su slabij 30 posto.
kad nema njega sve je nekako silovanje i na srecu.
samo i dalje imam osecaj da se previse poredredio ekipi nema sanse da nikola ove sezone ubaci 40 koseva jer nece izgleda ove sezone ni jednom uputiti 20 koseva prema kosu.
u prvih 5 minuta nikola od 16 koseva denvera ubacio sam 10.
i trener ga izvodi.
nezz zasto umor sigurno nije.kao da mu je sa tim reci..aloo ne mozes ti sam toliko trpati.

na kraju tragicar je ispao dragic zbog promasenog slobodnog bacanja sto je omogucilo milsapu da dovede ekipu u vodstvo.
iako samo pre 5 sekundi milsap promasio oba.
strasno koliko su sinoc u denveru promasili slobodnih bacanja, utakmica se lomi..marry promasuje oba..30 sekundi do kraja milsap ima 2 slobodnja bacanja za izjednacenje promasuje oba.

Leemoon

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

dodaj 8 pogodjenih slobodnih bacanja. Prvo proveri, pa onda pisi.

Stefan Simonovic

pre 6 godina

Ko je bre klinac? I kakav si ti to strucnjak da tako nesto kazes. Gledao sam celu utakmicu. Ako je tebi to kosarka onda i ti po meni pojma nemas. Pa sta ako je dosao kao zvezda??? Denver umalo nije izgubio utakmicu zbog tog superstara. Timska igra je uvek bila lepsa, od igre individualca. Jokic da forsira moze 30 poena prosek po utakmici lagano da ima. Denver je mnogo lepse igrao prosle sezone, ali kao sto sam vec napisao, tek je pocetak pa ce mozda doci sve na svoje.

Stefan Simonovic

pre 6 godina

Sta se palite na Milsapa? Pa covek uglavnom cim dobije loptu, okrece se ka kosu i odmah igra jedan na jedan. Dosta je sebican. Jos uvek Denver ne igra timski, dosta staticno igraju, zato Jokic i nema toliko asistencija kao ranije. Ali pocetak je sezone, verovatno ce doci sve na svoje.

Pjer

pre 6 godina

Ko je Jokić? Bobijev drug, ko ji neće da igra za Sbiju. Ma ajte isto ste pisali i o Bobiju, kad je odbio da igra za reprezentaciju. Cenim, čovek više voli pare, od Srbije. Čini mi se da je u Srbiji naučio da igra košarku?

Realista

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija."
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.

Pjer

pre 6 godina

Ko je Jokić? Bobijev drug, ko ji neće da igra za Sbiju. Ma ajte isto ste pisali i o Bobiju, kad je odbio da igra za reprezentaciju. Cenim, čovek više voli pare, od Srbije. Čini mi se da je u Srbiji naučio da igra košarku?

Stefan Simonovic

pre 6 godina

Sta se palite na Milsapa? Pa covek uglavnom cim dobije loptu, okrece se ka kosu i odmah igra jedan na jedan. Dosta je sebican. Jos uvek Denver ne igra timski, dosta staticno igraju, zato Jokic i nema toliko asistencija kao ranije. Ali pocetak je sezone, verovatno ce doci sve na svoje.

Navijač

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Imao je i slobodna bacanja 8/12.. Ne znam sto ti pametnjakovici lupaju minuse, lepo si pitao.

Jos je rano za pricu ali Denver polako pocinje da lici na ekipu koja bi mogla u plejof. Saradnja izmedju Milsapa i Jokica je bolja, a i odbranu kolektivno znaju da stegnu.

Realista

pre 6 godina

Хвала свима на одговорима, не разумем се у статистику а нисам се сетио слободних бацања, драго ми је када наши лепо одиграју али сам NBA не пратим па одатле и незнање. Хвала још једном на стрпљивим и брзим одговорима, посебно Ивану Грозном, врло пристојан одговор, волео бих да те частим кафом, соком, шамаром...

rakun

pre 6 godina

odgledao utakmicu,toliko siluju svi igraci denvera da je prosto smesno,ako krene krenulo je.....trener tima 0,mudije odlican i jokic standard pokupio otpatke i napravio poene,milsap ok a ovi ostali su cirkus silovatelji bez ideje,a da ovaj plamli mukica i da hoce bolje ne zna

10

pre 6 godina

Ova sredina ne prepoznaje Jokinu glavnu vrlinu a to su asistencije. Toliko su rigidni da ne znaju nikakvu bolju kosarku od poentiranja. Joka je biser koji bi im donosio neuporedivo bolje timske rezultate kada bi forsirali njegove fenomenalne asistencije.

Buki

pre 6 godina

Molim redakciju da odvoji vesti iz NBA od vesti o nasim igracima iz NBA nemoze covek procitati jedan normalan komentar sve prepucavanja u vezi Jokica,Bogdana i Bobija od klinaca navijaca Zvezde i Partizana.Meni ono sto je interesantno a i drago a to je losa igra Oklahome i odlicna igra Oladipa i Sabonisa toliko o tome da Rasel Westbruk nije imao sa kim da igra prosle sezone.Istok nije toliko los kao sto smo svi mislili a to ce biti jos bolje u sezonama kojima dolaze imamo Boston,Milvoki,Filadelfiju,Detrojt pa i Nikse to su sve ekipe koje imaju mlade igrace buduce super starove i samo ce napredovati a mozda cak i ove godine neka ekipa zaustavi Lebrona ka njegovom finalu.

Pogan

pre 6 godina

Sta se palite na Milsapa? Pa covek uglavnom cim dobije loptu, okrece se ka kosu i odmah igra jedan na jedan. Dosta je sebican.
(Stefan Simonovic, 4. novembar 2017 10:50)

Kakvi kraljevi ovde ostavljaju komentare. Cuj, smeta mu sto prva zvezda tima resava napade. Problem vas klinaca je sto mislite da u timu bilo ko moze da uzme loptu jer je njemu to tako palo na pamet, a ne kapirate da je to zapravo deo taktike (pozvana akcija) jer se ocekuje da covek poentira u vecini tih situacija i jer se tako generalno igra u NBA gde je teren veci, igraci atletski sposobniji, mnogo bolji suteri, drugacija odbrana... Jos povrh svega mislite da je to pokazatelj nekog bezobrazluka i sebicnosti. Milsap je i doveden da upravo to i radi kao igrac all star kalibra, da igra izolacije i da daje koseve. Ocisti mu se strana terena da igra 1v1 - moze li jasnije da bude da je to pozvana postavka napada??? On radi to veoma dobro, sinoc u prvom poluvremenu skoro nista nije omasio. Na kraju je sutirao 53% iz igre, i to su mu vise trojke pokvarile statistiku (1/4). Plus, Milsap nije slepac koji ce po svaku cenu ici na kos kroz zid, nego ume i da doda. Ima skoro 2x vise asistencija prosle sezone od Galoa na slicnu minutazu. Uostalom, ako ti generalno smeta takav stil igre, zasto uopste gledas NBA gde bukvalno SVAKI tim ima takve postavke napada? Eno ti brate, euroliga pa uzivaj u "nesebicnosti" do mile volje, a nas postedi strucnih komentara. Hvala.

dime

pre 6 godina

27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Ostatak je sa slobodnih bacanja

Komentator

pre 6 godina

@Realista
Da dodam i ja kakomentar! Igracu koji ima procenat suta za dva veci od 50 posto i ako ima vise od 8 skokova, kao nagrada se dodaje 8 poena.

JPR24

pre 6 godina

Proradio Milsap. Napokon ovo lici na nesto, iako su primili previse poena u prvoj cetvrtini, uspeli su da prime manje od 100 poena, napokon malo i odbranu da stisnu kako treba. Ovo je vec interesantnije. Sad da vidimo sta ce uraditi protiv GSW nocas ;)

Uglješa

pre 6 godina

“27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)
Slobodna bacanja

CooLeR

pre 6 godina

Gledah utakmicu, pa da prenesem utiske. Jokić je dosta napredovao u odbrani. Takođe na postu ponekad deluje da je nezaustavljiv. Sve ovo protiv dobrog i fizički dominantnog centra u Majamiju.
Problem je što je "nestao" kada de lomila utakmica. Ali bilo je i dana kada je sve bilo suprotno, pa još nije razlog za brigu. Milsap preuzeo stvari na kraju i uspeo da izvuče pobedu, ali lako je moglo i suprotno. Pre "pobednička" tri vezana bacanja, promašio je u prethodnom napadu oba...

Ciganin, ne Delija

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Možda slobodna bacanja?

dzoni

pre 6 godina

KOja razlika u cenzuri na ovom sajtu u sport sekciji i gde je politika..ovde sta god napises prolazi pa evo sad 90% komentara su @slobodna bacanja a gde je politika sekcija i info tu 99.9% komentara obicnih ljudi se ne objavi i zavrsi u kanti.

joki

pre 6 godina

Хвала свима на одговорима, не разумем се у статистику а нисам се сетио слободних бацања, драго ми је када наши лепо одиграју али сам NBA не пратим па одатле и незнање. Хвала још једном на стрпљивим и брзим одговорима, посебно Ивану Грозном, врло пристојан одговор, волео бих да те частим кафом, соком, шамаром...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realista, 4. novembar 2017 09:41)

ma svaka tebi cast.to je bilo vec profesionalno trolanje.
90 poosto komentara ne na tvoj komentar bilo,kao da si ti igrao sino umesto jokica hahaha.

gledao utakmicu.nikola dobar kao uvek,mogu oni igrati bez njega i na parketu ali su slabij 30 posto.
kad nema njega sve je nekako silovanje i na srecu.
samo i dalje imam osecaj da se previse poredredio ekipi nema sanse da nikola ove sezone ubaci 40 koseva jer nece izgleda ove sezone ni jednom uputiti 20 koseva prema kosu.
u prvih 5 minuta nikola od 16 koseva denvera ubacio sam 10.
i trener ga izvodi.
nezz zasto umor sigurno nije.kao da mu je sa tim reci..aloo ne mozes ti sam toliko trpati.

na kraju tragicar je ispao dragic zbog promasenog slobodnog bacanja sto je omogucilo milsapu da dovede ekipu u vodstvo.
iako samo pre 5 sekundi milsap promasio oba.
strasno koliko su sinoc u denveru promasili slobodnih bacanja, utakmica se lomi..marry promasuje oba..30 sekundi do kraja milsap ima 2 slobodnja bacanja za izjednacenje promasuje oba.

Poznavalac situacije

pre 6 godina

@Jelena5

Drugarica mi je iz Sombora, isla je u skolu sa njim, i kad god ga pomene kaze Joka.. izgleda da ga tamo kuci tako zovu :D

zemunski kej

pre 6 godina

Interesantno je gledati Denver, Pobedili su nocas a nije ih isao sut. Bolja su ekipa od prosle godine sa samo dva kosarkasa u timu preko 30 godina Milsap 31 godina i Chendler ostali ispod 25godina, obratite paznju i na mlade bekove Mudiay,Harris,Murray,Barton.Plumlee juce nespretan ali ume da odigra odbranu i Jokic koji je napredovao jer hvata lopte ,otima i najkorisniji je igrac tamo, Ulaze konacno u pley~off.

Stanimir Branimir

pre 6 godina

Sta se palite na Milsapa? Pa covek uglavnom cim dobije loptu, okrece se ka kosu i odmah igra jedan na jedan. Dosta je sebican. Jos uvek Denver ne igra timski, dosta staticno igraju, zato Jokic i nema toliko asistencija kao ranije. Ali pocetak je sezone, verovatno ce doci sve na svoje.
(Stefan Simonovic, 4. novembar 2017 10:50)

Verovatno nisi gledao utakmice ako misliš da je sebičan. Milsap odlično igra i ne siluje loptu. Ide na koš u rezonskim situacijama i proigrava saigrače kada su slobodni. Denverovi komentatori ističu kako im se čini da su Milsap i Jokić "kliknuli" u poslednje 2-3 utakmice i da se mnogo bolje razumeju na terenu, što utiče i na sigurnost u igrama ostatka tima.

Milsap je poprilično mobilna četvorka sa odličnim šutem, tako da mu izvlačenjem iz reketa Jokić često ostavi prostora prodorom postigne koš, jer ima brži prvi korak i okretniji je od većine četvorki u ligi. A da je sebičan, nikako.

Što se tiče asistencija, Jokić je trenutno na prošlosezonskom proseku, samo što ove sezone jednu utakmicu ima 9-10 asistencija, a drugu jednu ili dve, ili nijednu. I ove sezone to treba očekivati od Jokića, da ne igra protiv svih protivnika ista. To je njegova vrlina da ne igra jednolično i deluje kao da je stručni štab Denvera to uvideo, pa će njegova stil igre uglavnom da zavisi od matchup-ova i stila igra protivnika što čini igru Denvera manjem predvidivom i težom za skautiranje.

radijator

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)
Slobodna bacanja brate..

Leemoon

pre 6 godina

"27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

dodaj 8 pogodjenih slobodnih bacanja. Prvo proveri, pa onda pisi.

NebaCar

pre 6 godina

27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija." 
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 04. novembar 2017 08:46)

Recimo jos slobodna bacanja

shady

pre 6 godina

27 poena (8/13 za dva, 1/4 za tri), devet skokova i pet asistencija."
Може неко да ми објасни како се дође до бројке 27 из 8 погођених од 13 шутева за 2 поена је 16 поена и 1 тројка из 4 покушаја је 3 поена. 16+3 =19? Знам да је нешто не сабирам како треба.
(Realista, 4. novembar 2017 08:46)

brate ostalo su slobodna bacanja.

Pogan

pre 6 godina

U prvom poluvremenu (a narocito u prvoj cetvrtini) Majami je pogadjao sve zivo. Mislim da su imali 80% iz igre u 1. cetvrtini a 70% za 3, ali dosta izgubljenih lopti tokom cele utakmice, pa nisu napravili neku osetniju prednost. Denver je dosta poena postigao nakon ofanzivnih skokova. Majami je eksperimentisao i sa niskim postavama, sto ugl nije ispalo kako treba.
Milsap nakon bas odlicne partije, umalo da proda utakmicu promasivsi 2 bacanja kad se lomilo, ali je posle ipak (ispostavice se) dobio mec doktorskim navlacenjem Dzonsona pri sutu za 3 i zatim pogodio bacanja. Poslednji napad Vejters sutira, lopta zazvecka u obrucu i izadje napolje, tako da se Denver provukao. Treba reci da je bilo i prilicno domacinsko sudjenje u korist Denvera.
Ljudi koji pljuju Milsapa i favorizuju Galinarija ne kapiraju da je Milsap u svakom segmentu igre bolji ili u najmanju ruku isti. Sut im je jako slican, ali je Milsap bolji u asistencijama, odbrani i skokovima. Sad, moze se diskutovati da li je moglo nesto drugacije da se pokusa kad je u pitanju dovodjenje igraca, ali generalno Milsap jeste upgrade cak i ovako nesnadjen u novom timu/sistemu.
Jokic bas solidan, imao 4 ukradene lopte. I dalje ima nerezonska iskakanja na pleja koji je 2m od trojke, ali srecom to veceras nije kaznjavano. Kazem nerezonska, jer po postavci odbrane sam siguran da je to njegova ideja kako treba da igra protiv pnr, posto niko ne pokriva to njegovo iskakanje. Niko drugi to ne radi osim njega u timu.

Ministar

pre 6 godina

Napredduje Denver iz utakmice u utakmicu. Milsap pokazuje pravo lice. Jokic je napredovao dosta tokom ljeta. Steta za jednu ukradenu lopti koja mu se nekon oduzimanja odbila od noge u aut.Komentator rece da bi bila ukradena lopta godine da mu se nije odbila. Koliko je bitna inteligencija kod centara mogli ste da vidite na primjeru Vajtsajda iz Majamija.Covjek sa onolik snagom ne zna dje se nalazi.

Barton mi se najmanje svidja tamo.Mudiej je proradio iako im zamalo utakmicu izgubi sinoc svojim potezima.U jednom kadru se vidio izraz lica Melouna.Mislim da je svjestan potencijala koji ova ekipa ima. Ne zn da li ce uc u Plej of ali imaju svijetlu buducnost

Vlada

pre 6 godina

@Jumko

A ti si ko, kada možeš da nekome proceniš intelektualne sposobnosti? Jesi ti to neki net psihijatar? Pre bih rekao neki buljavi klinac koji odmah generalizuje narod prema nekoj osobi. Dovoljno "intelektualno" sa tvoje strane.

Stefan Simonovic

pre 6 godina

Ko je bre klinac? I kakav si ti to strucnjak da tako nesto kazes. Gledao sam celu utakmicu. Ako je tebi to kosarka onda i ti po meni pojma nemas. Pa sta ako je dosao kao zvezda??? Denver umalo nije izgubio utakmicu zbog tog superstara. Timska igra je uvek bila lepsa, od igre individualca. Jokic da forsira moze 30 poena prosek po utakmici lagano da ima. Denver je mnogo lepse igrao prosle sezone, ali kao sto sam vec napisao, tek je pocetak pa ce mozda doci sve na svoje.