Vol o Irvingu: Ja bih želeo da ostanem u Klivlendu

Džon Vol prokomentarisao je situaciju u kojoj se nalazi Kajri Irving, koji je zatražio od Klivlenda da ga trejduju.

Izvor: PT

Nedelja, 06.08.2017.

15:30

Vol o Irvingu: Ja bih želeo da ostanem u Klivlendu
Getty Images

Plejmejker Vašingtona ne zna pozadinu ovog slučaja, ali da je on bio u tri uzastopna NBA finala, želeo bi da ostane u tom istom timu.

"Uopšte nisam znao šta se događa tamo... Da sam ja bio u tri uzastopna NBA finala, želeo bih da ostanem, ali nikada ne možete da znate kakav odnos oni imaju i šta sve stoji iza toga. Kajri je od onih igrača koji žele da bud glavni... a drugačija je sitacija kada igrate sa Lebronom koji je toliko dominantan", rekao je Vol.

Situacija u vezi sa Irvingom je poslednjih dana malo splasnula, ali se i dalje kao moguće destinacije spominju Njujork Niksi (gde je nerealno da ode, jer Melo "ne želi" u Klivlend), Majami Hiti, Boston Seltiksi, Minesota Timbervulfsi i San Antonio Sparsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: