Šćepanović kod Divca i Stojakovića u Kingsima

Bivši košarkaški reprezentativac Jugoslavije Vlado Šćapanović pridružiće se Vladu Divcu i Predragu Stojakoviću u Sakramento Kingsima

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2016.

09:37

Šćepanović kod Divca i Stojakovića u Kingsima
Foto: StarSport

Fantastični šuter biće deo stručnog štaba Kingsta tokom Letnje NBA lige.

Bivši košarkaš Partizana i Budućnosti prihvatiće poziv Kingsa, u kojem Vlade Divac obavlja ulogu glavnog menadžera, dok je Predrag Stojaković zadužen za igrački kadar i skauting. U timu je i Predrag Drobnjak koji je skaut Kingsa.

Šćepanović je sa reprezentacijom osvojio dve zlatne medalje - na Svetskom prvenstvu u Grčkoj (1998) i na šampionatu Evrope u Turskoj (2001), a ima i bronzu sa kontinentalnog prvenstva u Francuskoj (1999).

Karijeru je završio pre pet godina, a pored Partizana igrao je za Efes, Panatinaikos, Skiper iz Bolonje, PAOK, Granadu, Mursiju i Panelinios.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: