Đinobili: Većina nas se vraća

Košarkaš San Antonio Sparsa Manu Đinobili rekao je da veruje da će veći deo tima ostati na okupu i naredne sezone.

Izvor: JT

Sreda, 18.06.2014.

09:40

Default images

Čak šestorica igrača Teksašana postaju slobodni agenti ovog leta, među njima i Timu Dankanu, ali je Đinobili poručio svima da ostanu tu gde su sada i da pokušaju da osvoje šestu titulu u istoriji.

Siguran sam da će se veći deo tima vratiti“, rekao je Đinobili.

Sparsi su se u utorak sastali prvi put od trijumfa nad Majamijem sa 104:87 i osvajanja titule u NBA ligi. Trener Greg Popović iskoristio je taj sastanak da bi malo i namučio svoje igrače.

Pokazao nam je nekoliko video snimaka na kojima nismo odigrali dobro u petoj utakmici“, rekao je Pati Mils uz smeh.

U isto vreme, svi su svesni da 1. jula nekolicina igrača postaje slobodna i da bi to moglo da donese promene u rosteru.

Manu je pričao sa nama. Rekao nam je odlične stvari. Imali smo sjajnu sezonu. Bio je emotivan, zaista je ponosan na nas. Ukratko, rekao je: ’Očigledno je da sam se ja zabavio, ne znam da li je isti slučaj sa vama, ali ja sam uživao. Da li želite da ovo učinimo ponovo’. Nadam se da ćemo se svi vratiti“, istakao je Deni Grin.
Beta/AP Photo/Tony Gutierrez
38-godišnji Dankan bi mogao da okači patike o klin ili pređe u neki drugi klub, ali niko u redovima Sparsa ne očekuje to.

Svemu će doći kraj, ali mislim da se to neće desiti sledeće godine. Mislim da ćemo se svi vratiti“, rekao je Parker.

Parker nema garantovani ugovor sa Sparsima, ali je teško poverovati da će ga San Antonio pustiti da ode. Budućnost Milsa, Borisa Dijaa, Meta Bonera i Arona Bejns nije tako izgledna, pošto i oni postaju slobodni agenti, bez ograničenja.

Nisam pričao sa generalnim menadžerom o planovima, ali mislim da je logično da ne pravimo velike promene. Obično to u svakom slučaju ne radimo to, tako da ne očekujem da će se tako nešto desiti ovoga puta“, naglasio je Popović.

Kada su osvojili prošlu titulu, 2007. godine, Sparsi su pretrpeli minimalne promene.

Od igrača koji su pod ugovorom, tu su Đinobili, Grin, Tijago Spliter, Marko Belineli i najkorisniji igrač finalne serije Kavai Lenard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: