Brajant odsutan još bar tri nedelje

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant odsustvovaće sa terena još najmanje tri nedelje, a tada će posle pregleda biti poznato da li će igrati ove sezone.

Izvor: B92, ESPN

Subota, 22.02.2014.

17:11

Default images

Brajant se povredio 17. decembra, očekivalo se da će u februaru vratiti na teren, ali mu je posle novih pregleda u petak preporučeno mirovanje još tri nedelje.

Zvezdu Lejkersa je pregledao fizioterapeut Stiv Lombardo, a nije poznato da li će 35-godišnji bek uopšte igrati do kraja ove sezone.

Ako mu i bude dozvoljeno da se vrati treninzima, u tom trenutku će Lejkersima ostati 17 mečeva do kraja regularnog dela sezone. Čak i da dobije zeleno svetlo, Brajantu će sigurno biti potrebni dodatni treninzi da bi mogao da se vrati na parket i pomogne svom timu.

Do trenutka kada se povredio Kobi je ubacivao 13,8 poena, asistirao je 6,3 puta po meču i hvatao je 4,3 lopte, što je daleko ispod proseka za njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: