Dan VIII: Kraj za Istomina, Serena nastavlja da gazi

Favoriti se nisu proslavili u nedelju, pa nismo ni mi, ali se nadamo da će se iskupiti u ponedeljak.

Izvor: B92

Nedelja, 22.01.2017.

19:10

Dan VIII: Kraj za Istomina, Serena nastavlja da gazi
Foto: Getty images

Sve je manje mečeva u Melburnu, a naredne noći u centru naše pažnje biće Grigor Dimitrov, Rafael Nadal i Serena Vilijams.

Grigor Dimitrov – Denis Istomin
ug manje (34,5) kvota 1,9

Dimitrov deluje moćno u Australiji, izgubio je samo jedan set u prva tri meča, pa očekujemo da nastavi u tom ritmu. Naredna prepreka mu je čovek koji je pobedio šampiona, Denis Istomin, koji je u poslednja dva meča na terenu proveo osam i po sati. Sjajna šansa za Bugarina da bez mnogo muke stigne do osam najboljih.

Rafael Nadal – Gael Monfis
1s1 kvota 1,5

Jedan od derbija osmine finala je okršaj surovih boraca Nadala i Monfisa. Francuz deluje sveže u Melburnu, kao i Dimitrov izgubio je samo jedan set, ali mu je Španac prva prava prepreka. Nadal je imao dosta problema u prošlom kolu, ali nema sumnje da mu je to podiglo moral, te uz eliminaciju glavnih favorita dobio dodatnu dozu samopouzdanja. Nadal nije izgubio od Monfisa od 2012, verujemo da će bolje početi meč.

Serena Vilijams – Barbora Stricova
h1 (1,5) kvota 1,5

Amerikanka dominira ovog januara u Melburnu, želi da vrati krunu, pa je teško očekivati da joj 16. teniserka sveta može ozbiljnije zapretiti. Stricova nije izgubila set protiv Kuličkove, Petković i Garsije, ali je sada čeka potpuno druga dimenzija tenisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: