Izvor: index.hr

Tiktokerka Melani je na toj društvenoj mreži objavila snimak u kojem je navela tri greške koje treba izbegavati prilikom posete Hrvatskoj.

Inače radi kao konsultant u jednoj kompaniji, a kako je rekla na TikToku, mnogo putuje tokom godišnjeg odmora.

Nedavno je posetila Dubrovnik. Sudeći po njenim objavama, ovoj tiktokerki se jako dopao boravak u Hrvatskoj.

"Kada dođete u Hrvatsku, nemojte ostati samo u istom gradu. Hrvatska je prekrasna, svaki grad i svako mesto ima drugačiju atmosferu. Ako želite luksuzniji odmor, savjetovao bih vam da posetite Dubrovnik. Ako želite da uživate u noćnom životu, onda je za vas idealan Split. S druge strane, ako vam treba samo mali predah u gradu, onda je Zagreb za vas", počela je ona.

"Pod brojem dva - ne izbegavajte ostrva. Hrvatska ima puno prelepih ostrva koja jednostavno morate posetiti. To je sjajno iskustvo. Bila sam na Lopudu i bilo je divno. Kao raj na zemlji", dodala je tiktokerka.

"I broj tri. Nemojte pogrešiti da ne posećujete druge zemlje dok ste u Hrvatskoj. Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Slovenija su blizu. Do tamo je vrlo lako doći. Bila sam u Crnoj Gori, bilo je odlično", zaključila je ona.

Inače, Melani je nakon boravka u Hrvatskoj letovanje nastavila u Majamiju.

@chicknlemon Replying to @Victoria Tran quick explanation as to how i travel while working full time #traveltok #tiktoktravel #2023travel #consultingtok ♬ From The Start Laufey - chris

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.