Zimovanje za 30 najboljih učenika sa Kosova

Drugu godinu za redom, MK Mountain Resort omogućio je zimovanje za 30 najboljih učenika osnovnih škola sa Kosova i Metohije u hotelu Angella na Kopaoniku.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.12.2011.

12:30

Default images

Kao nagradu za odličan uspeh i primerno vladanje najboljim đacima, pored plaćenog boravka, predstavnici MK Group i MK Mountain Resort, uruči će i novogodišnje darove.

Tokom sednodnevnog boravka na Kopaoniku od 17. do 24. decembra, školarcima osnovnih škola sa Kosova, od 5. do 8. razreda, organizovan je raznovrstan sportsko-rekreativan program.

Deci je u pre podnevnim čaosvima omogućeno besplatno skijanje uz nadzor instruktora, dok je za početnike obezbeđena i škola skijanja. U popodnevnim satima organizovane su dodatne aktivnosti kao što su kuglanje, stoni tenis, fudbal, košarka, i plivanje u bazenu Hotela Grand.

U vreme mnogobrojnih kriza koje Srbiju ne mimoilaze, ulaganje u decu je najvažnija investicija. Zadovoljstvo je kada imate mogućnost da
drugima pomognete, posebno kada su to najmlađi, a u ovom slučaju i najbolji učenici sa Kosova i Metohije.

"MK Mountain Resort trudi se da svake godine nagradi mališane koji su pokazali izuzetan školski uspeh, a nastavak saradnje između MK Mountain Resort i osnovnih škola na Kosovu i Metohiji odraz je naše iskrene želje, da pomoć pružimo tamo gde je neophodna", ističe Nikola Avram, predsednik UO kompanije MK Mountain Resort.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: