Gde na skijanje u Srbiji? Ski pas od 300 do 500 dinara VIDEO

Sjenica je dobila još jedno mesto koje će turisti voleti. Ski centar "Žari" već okuplja ljubitelje zimskih sportova. Oni sa plićim džepom kažu da nema boljeg skijališta, jer ski pas košta od 300 do 500 dinara.

Izvor: B92, Prva TV

Nedelja, 31.01.2021.

13:10

Gde na skijanje u Srbiji? Ski pas od 300 do 500 dinara VIDEO
Foto: Printscreen / TV Prva

U Sjenici se trude da se uz propratne sadržaje gosti što bolje provedu. Iz Turističke organizacije Srbije apeluju, putujte odgovorno – nosite masku, perite ruke i držite distancu.

Ovo je ove zime najpopularnije mesto u Sjenici. Ski centar "Žari" je zaživeo i na planinu koritnik doveo brojne goste.

Sjenica je i do sada privlačila turiste. Najlepši pogled na Uvac širi se na teritoriji ove opštine. Sada i zimska ponuda može biti veoma interesantna.

"Sam grad je jako interesantan, a pored bavljenja sportom, šetanja uživanja u prirodi čovek ogladni. Ono po čemu je Sjenica poznata jeste njena gastronomska ponuda", kazao je Mihailo Tripković, direktor turističke organizacije u Sjenici.

Najbolji mlečni proizvodi i najbolje pečenje su u ovom kraju, jer se stoka napasa na nepreglednim Pešterskim pašnjacima.

"Jako je interesantna naša kuhinja, bazira se na sjeničkim proizvodima", kazao je ugostitelj Bahro Jukić.

Razmišljaju ovde i o proizvodima koji bi upotpunili boravak svakog, pa i one najzahtevnije.

"Topla preporuka jeste da se poseti Pešterska visoravan, pešačke ture su posebno zadvovoljstvo", kazao je Sabahudin Abdagić turistički vodič.

Pogledajte u video-materijalu kakvi su utisci skijaša, ali i nešto opširnije o ovom kraju:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: